Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 14.4.
Pogledajte što smo večeras izdvojili od emisija, serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 14.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14.4.

SERIJE / EMISIJE

Super ljudi, RTL u 20 sati

Isus iz Nazareta, HTV 2 u 20 sati
Serija je dojmljiv i senzibilan prikaz života i smrti Isusa Krista (Robert Powell): pratimo njegovo rođenje, djetinjstvo, susret s Ivanom Krstiteljem (Michael York) i njegovo krštenje, njegova čuda, te naposljetku raspeće i uskrsnuće. Ova epska drama nastajala je četiri godine.

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Šukran i Maksut vrebaju Jakupove dionice. Čine sve da uvjere Sadet i Jakupa da prodaju dionice. Žele se domoći novca. Kahraman, koji je zabrinut za Elifino zdravlje, odluči je potajno promatrati. Šokirat će se viješću koju uskoro dozna. Soner netremice prati Elif. Defne i on skovali su plan da otmu Edže i kreću djelovati ne gubeći vrijeme.

FILMOVI

Velika očekivanja, HTV 2 u 21:35 sati
Ponizno siroče odjednom postaje pravim gospodinom i to sve zahvaljujući pomoći odbjeglog robijaša kojeg je davno spasio. U sve je upletena i jedna ljubavna priča, veća od života. Film je nominiran za nagradu BAFTA za najbolju kostimografiju. Ovo je sedma filmska verzija nastala prema istoimenom romanu Charlesa Dickensa.

Pogodi tko dolazi na večeru, Nova TV u 22:10 sati
Polazišni koncept ove komedije jest obrtanje temeljne situacije iz klasičnog hollywoodskog liberalnog filma iz 1967. godine Pogodi tko dolazi na večeru. Dok je u izvorniku bjelački roditeljski par imao problema s prihvaćanjem crnog mladića svoje kćeri, u suvremenoj preradi roditelj Afroamerikanac (preciznije otac) pruža otpor bijelom dečku svoje mezimice, što je u skladu s promijenjenim društvenim uvjetima i emancipacijom američkih Afroamerikanaca.

96 sati: U bijegu, RTL u 22:15 sati
TV premijera na RTL-u zadnjeg dijela serijala 96 sati u kojem ulogu Bryana Millsa reprizira neponovljivi Liam Neeson. Ovaj put će se naći u neprilici nakon što mu je smješteno ubojstvo supruge...

Pasija, RTL u 0:30 sati
Film redatelja Mela Gibsona govori o posljednjih 12 sati života Isusa Krista, koji je M. Gibson pripremao gotovo 12 godina vođen unutarnjim preispitivanjem i vlastitom vjerom. Dijelom zasnovan na Evanđeljima po Mateju, Marku, Luki i Ivanu, a dijelom na viđenjima dviju redovnica mističarki, sv. Anne Catherine Emmerich i Marije iz Agreda, film je vizualno šokantni prikaz najdramatičnijih trenutaka Isusova ovozemaljskog života od uhićenja u Getsemanskom vrtu do uskrsnuća nakon razapinjanja na Golgoti uz efektne flashbackove posvećene najvažnijim događajima iz Isusova poslanja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala