Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova dokumentarna serija Preživljavanje udvoje
Stručnjaci za preživljavanje demonstriraju vrhunske vještine u novoj dokumentarnoj seriji na Doma TV-u

Nova dokumentarna serija "Preživljavanje udvoje"

Gledatelji Doma TV-a od 20. travnja imaju priliku pratiti novu dokumentarnu seriju o dvojici stručnjaka za preživljavanje u divljini. Cody Lundin i Dave Canterbury pred kamerama će demonstrirati svoje vještine i filozofije preživljavanja u prirodi, a očekuju ih različiti ekstremni scenariji – od vruće pustinje i napuštenog otoka do surove džungle i smrtonosnih močvara. Hoće li imati ono što je potrebno za bijeg u sigurnost? Ne propustite doznati u novoj dokumentarnoj seriji Preživljavanje udvoje!

Preživljavanje udvoje američka je dokumentarna serija koja prati dvojac stručnjaka za preživljavanje u divljini u unaprijed određenim scenarijima u izazovnom okruženju. Serija prikazuje različite vještine i filozofije preživljavanja u prirodi Codyja Lundina, naturalista i stručnjaka za primitivne vještine koji vodi školu Aboriginal Living Skills u Arizoni i Davea Canterburyja, vojnog instruktora za preživljavanje koji vodi školu za obuku Pathfinder u Ohiu. 

Stručnjaci za preživljavanje Cody Lundin i Dave Canterbury prave su suprotnosti. Cody je stručnjak za opstanak koji je prošao indijansku obuku i minimalističkim samodostatnim vještinama podučava polaznike u njegovu domu, duboko u pustinji Arizone. S druge strane,  Dave je svoje vještine preživljavanja stekao u vojsci te je to stečeno znanje pretočio u filozofiju preživljavanja pod nazivom “Pathfinder” — bitka s prirodom koja omogućava opstanak u bilo kojoj situaciji. Najpoznatiji je po objavljivanju popularnih isječaka o preživljavanju na internetu. Udruženi prvi put, dovest će se u nezavidne situacije.

Na samom početku prve sezone bit će nasukani na obali pustog otoka u Novoj Škotskoj, i to usred zime. Ondje će pokazati što je sve potrebno za opstanak. U ovakvim nezavidnim situacijama njihov prvi cilj jest pronalazak skloništa i izvora topline, a svemu pristupaju timskim radom i međusobnom podjelom zadaća. Tijekom sezone vidjet ćemo što će učiniti kada se nađu nasukani na napuštenom otoku, izgubljeni u surovoj džungli, ostavljeni u vrućoj pustinji i mnogim drugim ekstremnim scenarijima. Lundin i Canterbury tako će gledateljima pokazati razne vještine opstanka poput primjene primitivnih metoda paljenja vatre, pronalaska pitke vode, lova, traženja i prikupljanja hrane.

Ne propustite novu, uzbudljivu dokumentarnu seriju Preživljavanje udvoje od 20. travnja na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala