Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera 2. sezone serije Outcast na kanalu FOX
Premijerna epizoda druge sezone biti će prikazana 10. travnja u više od 125 zemalja izvan SAD-a, uključujući i Hrvatsku

Premijera 2. sezone serije "Outcast" na kanalu FOX

FOX, vodeća svjetska međunarodna TV kuća za emitiranje zabavnih televizijskih sadržaja i jedna od podružnica organizacije FOX Networks Group (FNG), najavljuje međunarodnu premijeru druge sezone serije Outcast redatelja Roberta Kirkmana. Deset epizoda druge sezone serije Outcast ekskluzivno će biti prikazane na kanalu FOX u više od 125 zemalja izvan SAD-a, a u Hrvatskoj će premijera druge sezone biti 10. travnja u 22:55h na kanalu FOX.

Premijeru prve sezone serije Outcast pogledalo je rekordnih 26 milijuna gledatelja diljem svijeta putem linearnog emitiranja i video izdanja na internetu i društvenim mrežama. U drugoj sezoni nastavlja se misterij o nadnaravnim i neobjašnjivim događajima koji su se dogodili u mirnom gradiću Rome, u Zapadnoj Virginiji. Kyleova (Patrick Fugit) opsjednutost postaje sve jača, te on pokušava učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi uspio zaštititi svoje najmilije; No nadnaravne prijetnje veće su i opasnije nego što je Kyle ikada mogao zamisliti. Otkrivajući tajne iz svoje prošlosti koja ga proganja, Kyle neće morati spasiti samo sebe, već cijeli gradić Rome.

"Iako je priča o 'Outcastu' prvenstveno priča o “nadnaravnom”, ona istražuje i način na koji se ljudi nose sa ekstremnim okolnostima u trenutku kada su njihovi bližnji u opasnosti. Upravo je to tema s kojom se publika diljem svijeta može povezati. Uzbuđen sam što će publika u više od 125 različitih zemalja uskoro imati priliku vidjeti kako će Kyle i ostali stanovnici Romea u drugoj sezoni serije, krenuti u borbu protiv sila tame u gradu koji postaje sve mračniji i opasniji.", rekao je Kirkman.

FOX kanal je već godinama omiljen program za gledanje premijernih zabavnih televizijskih sadržaja koji postavljaju trendove i koji su obožavani od strane publike ne samo u SAD-u, već i diljem svijeta. Model istovremenog emitiranja premijerne epizode serije diljem svijeta, osnova je FOX-ove marketinške strategije za najpopularnije, visoko profilirane serije poput Živih mrtvaca, Legiona, Dosjea X, Američke horor priče, Wayward Pinesa i drugih. FOX je dostupan kao linearan i nelinearan kanal koji se nudi u više od 340 milijuna domova diljem SAD-a i na gotovo svim međunarodnim TV tržištima.

Serija Outcast temelji se na istoimenom stripu autora Roberta Kirkmana i umjetnika Paula Azaceta čiji je izdavač Skybound/Image. Seriju je kreirao i režirao Robert Kirkman, a producirali su je glavni scenaristi Chris Black, David Alpert, Sharon Tal Yguado i Sue Naegle.

Patrick Fugit (Nestala) glumi Kylea Barnesa - čovjeka u potrazi za odgovorima i za iskupljenjem koji zbog svoje opsjednutosti bježi od svojih najmilijih kako bi ih zaštitio. Philip Glenister (Život na Marsu) glumi velečasnog Andersona - evangelističkog svećenika iz Zapadne Virginije koji se bori sa alkoholizmom i ovisnosti o kockanju. U seriji također glume i Wrenn Schmidt (Carstvo poroka) u ulozi Megan, posvojene sestre Kylea Barnesa, Reg E. Cathey (Kuća od karata, Žica) u ulozi načelnika Gilesa, Kate Lyn Sheil (Kuća od karata) u ulozi Allison, Kyleove bivše supruge, Madeleine McGraw (Snajperist) u ulozi Amber Barnes, malene kćeri Klyea i Allison, te Julia Crockett (Zakon i red: Zločinačke nakane) u ulozi Kyleove mlade majke.

Ne propustite premijernu epizodu druge sezone u ponedjeljak 10. travnja u 22:55h na FOX-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala