Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Boreanaz ostaje na malim ekranima
Serija "Kosti" stigla je do svog kraja nakon 12. sezona, ali Borenaz nema namjeru otići s malih ekrana

David Boreanaz ostaje na malim ekranima

David Boreanaz je dobio novu glavnu ulogu u nadolazećoj seriji o mornaričkim specijalcima Navy SEAL. Ulogu će preuzeti od Jima Caviezela, koji je odustao od snimanja pilot epizode nakon kreativnih razmirica sa producentima.

Boreanaz je najpoznatiji po ulozi FBI agenta Seeleyja Bootha, koje je kroz 12 sezona glumio u seriji Kosti, uz partnericu Emily Descanel. Serija je stigla do svoga kraja te će se finale prikazati 28. ožujka. Uloga po kojoj je još poznat svakako je ona Angela u seriji Buffy, ubojica vampira te u njegovoj samostalnoj seriji.

U novoj seriji, koja još nema ime, Boreanaz će glumiti Jasona, cijenjenog, predanog vođu napadačkog tima koji je prošao desetak odlazaka na ratište. Pridružuje se ekipi u kojoj su već A.J. Buckley kao Sonny, samodestruktivan, uvijek na rubu, ali odan lik; Max Thieriot, mladi SEAL koji je nevjerojatno sposoban, ali vrlo nesiguran ispod gomile slojeva lažne sigurnosti; Neil Brown Jr. kao Ray, koji je najduže član Jasonovog tima, njegov odani prijatelj i kolega; i Toni Trucks kao Diaz, logistička časnica zadužena za organiziranje tima i njihovih zadataka.

Pilot o životima elitnih mornaričkih specijalaca dok treniraju, planiraju i izvršavaju najopsanije misije visokih uloga, dolazi iz pera Bena Cavella, koji će seriju i producirati. Chris Chulack je izvršni producent i redatelj, a Sarah Timberman i Carl Beverly također produciraju seriju. Ed Redlich će imati ulogu izvršnog producenta i showrunnera.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala