Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.3.
Večeras uz omiljene serije i filmove izdvajamo novu seriju "Lovci na trolove"

TV Preporuke dana – Petak 3.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3.3.

SERIJE

Obitelj mog oca, Nova TV u 21:10 sati
Suzan će dobiti najveću potporu u razotkrivanju Masžide i Tamera od Kemala. Iako Nilgun proživljava teške trenutke, nikad neće izgubiti vjeru u ljubav koju nosi u sebi te će se svim snagama priviti uz Kemala.

Nemoj nikome reći, HTV 2 u 21:50 sati
Emanuela i Matija svađaju se oko brige o Matiji junioru, jer su Emanuelini prioriteti kozmetički tretmani i glumačka karijera. Marijo  poziva Helenu i prijatelje da mu daju podršku pred novinarskom ekipom koja prati nogometnu utakmicu. Adela i dalje salijeće profesora Marettija tražeći ga podatke o Španjolskoj kao mogućem odredištu maturalnog putovanja.

Lovci na trolove, HTV 1 u 23 sata
Internetom se počeo širiti novi oblik mržnje. Budući da im internet pruža priliku da budu anonimni, ogorčeni ljudi govore što god požele misleći da to ne nosi nikakav rizik ni posljedice. Griješe... Tim lovaca na trolove ući će u trag ljudima koji objavljuju prijetnje ili komentare pune mržnje te tako maltretiraju svoje internetske žrtve!

FILMOVI

Transformeri: Tamna strana Mjeseca, RTL u 20 sati
U ovom nastavku spektakularnog SF serijala ljudska se rasa opet nađe u opasnosti kad Decepticoni otkriju postojanje fantastičnog svemirskog broda koji se nalazi skriven na Mjesecu.

Kako ukrasti nevjestu, Nova TV u 22:10 sati
Tom uživa u svom životu: totalno je seksi, uspješan, ima sreće sa ženama i zna da se uvijek može osloniti na Hannah, svoju najbolju prijateljicu. Njegov je život savršen sve dok Hannah ne otputuje u Španjolsku na službeno putaovanje koje potraje šest tjedana, a Tom ostane zapanjen koliko je njegov život prazan bez nje. Shvati da je zaljubljen u nju, ali ona se s puta vraća sa zaručnikom...

Sumrak Saga: Praskozorje 2. Dio, RTL u 23 sata
Od kada smo ih upoznali, svašta se promijenilo: Bella je postala besmrtni vampir, ona i Edward su u braku i imaju prekrasnu kćer… Volturi se približavaju Belli i Edwardu jer njihovo dijete predstavlja prijetnju za vampire. Film je oduševio obožavatelje, ali i ostali dio gledateljstva koji ga smatra najboljim dijelom serijala.

Kutija, HTV 1 u 23:45 sati
Norma i Arthur su bračni par u velikim problemima. No ni ne slute kako će ih postojanje jedne čudesne kutije tek usositi. Kad se pojavi, kutija je za njih ostvarenje svih snova, jer pritiskom na dugme riješit će se svi njihovi novčani problemi. No u isti čas izazvat će se tako i jedno ubojstvo. Živjeti s krivnjom je ipak preveliki teret za nesretni bračni par…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala