Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.2.
Subotnja večer je u znaku omiljenih filmova: animirani, romantični, komedija ili kriminalistički

TV Preporuke dana – Subota 25.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25.2.

SERIJE

Fawlty Towers, HTV 3 u 21 sat
Američki gost plati Basilu kako bi kuhinja radila do kasno u noć, ali kuhar je već otišao. Basil uskoči na njegovo mjesto, ali doživi totalni fijasko kada gost poželi waldorfsku salatu.

Carstvo poroka, HTV 2 u 21:45 sati
Bijelko se u Harlemu sastaje s Narcisseom u nadi da će osloboditi Daughter Maitland. Savezni agenti vrbuju Elia i Van Aldena da im pomognu srušiti Caponeovu organizaciju. Nuckyja mori nedavni gubitak i traži utjehu u boci i društvu kronera. 1897. nakon što je podržao Jima Nearyja, Nucky će pred Mabel dati oduška nezadovoljstu i uz Elievu pomoć ščepati mladu kradljivicu.

FILMOVI

Madagaskar, RTL u 20 sati
Razmažene odrastanjem u sigurnosti njujorškoga zoološkog vrta, naviknute na redovito hranjenje, brigu i oduševljenost razdraganih posjetitelja, četiri će se životinje, koje pojma nemaju o tome kako život u divljini doista izgleda, nakon svoga bijega u slobodu neugodno će se iznenaditi...

Zavjet ljubavi, HTV 1 u 20:05 sati
Romantična drama je snimljena prema istinitoj priči i doživio je veliki uspjeh na kino blagajnama. Osvojio je i nekoliko nagrada, a izdvaja se MTV-jeva nominacija za najbolji poljubac (Rachel McAdams i Channing Tatum).

Mumija, RTL u 21:45 sati
Djelomično adaptirajući horor klasik iz 1932. u kojem je glavnu ulogu nosio Boris Karloff film je napisao i režirao Stephen Sommers te vrlo vješto razradio koncept hororca, spojivši ga u avanturu nalik onima Indiana Jonesa. Nakon velikog uspjeha slijedila su još dva nastavka.

Treći čovjek, HTV 3 u 22:10 sati
Remek-djelo britanskog redatelja Carola Reeda snimljeno je prema scenariju glasovitog pisca Grahama Greenea. To je jedan od najboljih europskih film noira, s osebujnom atmosferom poslijeratnog moralnog rasula i beznađa, te romantičnom nesretnom ljubavnom pričom koja relativizira zločin i moralno rasulo svijeta u kojemu protagonisti pokušavaju opstati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala