Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novo poglavlje kultnog akcijskog serijala 24- 24: Nasljeđe
FOX Networks grupa počinje emitirati serijal na FOX programima u više od 160 zemalja

Novo poglavlje kultnog akcijskog serijala "24"- "24: Nasljeđe"

Foto: FOX

Fox Networks grupa emitirat će serijal 24: NASLJEĐE - novo poglavlje akcijskog serijala 24 20th Century Fox Televisiona i Imagine Televisiona 7. veljače od 22 sata na FOX kanalu. Serija je nagrađena Emmyjem te će biti emitirana u više od 160 zemalja svijeta, odmah nakon američke premijere u nedjelju, 5. veljače 2017.

Dugo iščekivana drama započet će s emitiranjem na FOX programima diljem licenciranih područja na latinoameričkim tržištima; Meksiko, Brazil, Kolumbija i Argentin, na azijskim tržištima koja uključuju Japan, Hong Kong, Maleziju, Singapur i Indoneziju te na europskim i afričkim tržištima koja uključuju Ujedinjeno Kraljevstvo, Grčku, Tursku, Bugarsku i Južnoafričku Republiku.

S Coreyjem Hawkinsom (Straight Outta Compton), Mirandom Otto (Domovina) i Jimmyjem Smitsom (Sinovi anarhije) kao glavnim zvijezdama, 24: NASLJEĐE priča priču o adrenalinskoj utrci s vremenom u pokušaju sprečavanja terorističkog napada na tlu SAD. Specifičan format serije u kojoj se stvari odvijaju u realnom vremenu, nastavit će se i u nastavku serije 24: NASLJEĐE.

Istovremeni početak emitiranja 24: NASLJEĐA na većini FOX programa, dio je medijske strategije Fox Networks grupe za sve serije velike važnosti. FOX je jedan od najvećih kanala za zabavni televizijski sadržaj, te emitira programe u više od 200 zemalja, uključujući i više od 250 milijuna domova izvan SAD-a. Kao dio globalne strategije Fox Networks grupe koja ima više od dvije milijarde pretplatnika, programi FOX izvan SAD-a, postigli su iznimno uspješan globalni doseg istovremenog emitiranja serija, uključujući serije Živi mrtvaci, Outcast i Wayward Pines.

Predsjednik i izvršni direktor Fox Networks grupe Peter Rice izjavio je: Franšiza '24' pravi je kulturološki fenomen i sretni smo što ćemo obožavateljima u ovih 160 zemalja omogućiti da svi u isto vrijeme pogledaju nove epizode.

Produkcijski tim serije 24: NASLJEĐE isti je kao i nagrađivani producentski tim originalne serije kojeg čine: Howard Gordon, Brian Grazer, Manny Cota i Evan Katz, redatelji Stephen Hopkins i Jona Cassar, te zvijezda serije 24 Kiefer Sutherland. Svi oni imaju ulogu izvršnih producenata.

Serija 24 prvi je put emitirana 6. studenoga 2001. i nominirana je za ukupno 73 nagrade Emmy, a 2006. je osvojila nagradu za najbolju dramsku seriju. Tijekom osam sezona, Kiefer Sutherland prikupio je sedam nominacija za nagradu Emmy i jednu nagradu za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji.

Zadnje poglavlje ove franšize, 24: Novi dan - serija od 12 epizoda koja je prvi put emitirana u ljeto 2014. na FOX-u, bila je hit među kritičarima i gledateljima te je osvojila tri nagrade Emmy.

24: NASLJEĐE proizvod je 20th Century Fox Televisiona i Imagine Televisiona u suradnji s tvrtkom Teakwood Lane Productions. Autori originalne serije koja je u Americi zadnji put emitirana 24. svibnja 2010. su Joel Surnow i Robert Cochran.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala