Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 16.10.
Nedjeljnu večer će obilježiti nova epizoda emisije "Tvoje lice zvuči poznato", odlične serije i filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 16.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Gledatelji će ove nedjelje ponovo imati priliku gledati dvoboj transformacija jer su dva izvođača dobila zadatak na pozornici dočarati istog izvođača - Coloniju. Tako će Fil Tilen za ulogu Indire obući štikle po prvi put, a Hana Hegedušić, koja je dobila isti zadatak, odlučila se za joker izvođača i time otvorila špekulacije tko će ju zamijeniti. Zadatak koji je dočekao Anu Maras Harmander jako ju je razveselio te će ona “zagrmiti“ glasom i pjevati kao Thompson. Kedžo, nakon depilacije, brzo mora povratiti muške karakteristike jer ga čeka pretvorba u zavodnika Toma Jonesa, a još jednog miljenika ženske publike utjelovit će Filip Dizdar koji će u nedjelju postati Justin Timberlake. Lana će na ekrane donijeti Magazin, Matteo Cetinski će vokalne sposobnosti dokazivati na Parnom valjku. Žanamari je ponovo priželjkivala mušku ulogu, ali morat će pričekati jer Pussycat Dolls, grupa koju je odabrala, nema muških članova.

Vikinzi, HTV 2 u 22:10 sati
Vikinzi pokreću drugi napad na Pariz. Suočen s kriznom situacijom u gradu, kralj Karlo je prisiljen donijeti tešku odluku. A u Wessexu, Judith također mora donijeti nimalo laku odluku.

FILMOVI

Spašavanje vojnika Ryana, RTL u 20 sati
Peterostruki dobitnik Oscara 1999. godine, a iste godine film je nominiran u 6 kategorija. Film je također osvojio nagrade: Zlatni globus, Golden Screen, Grammy, Silver Ribbon, Golden Reel, OFCS, Golden Satellite, TFCA.

Pobješnjeli Max, Doma TV u 20:05 sati
Film daje depresivnu sliku budućnosti. Priča je jednostavna i univerzalna, prema formuli tipičnog trilera s motivom osvete: motorističke bande naudile su Maxu Rockatinskom osobno i on žudi za osvetom, sve do uzbudljivog konačnog obračuna. Ono što je u filmu iznimno nije priča nego način na koji je ona režirana, a režirana je besprijekorno.

Carlitov način, HTV 1 u 22:20 sati
Nakon što su u jednakoj mjeri šokirali i oduševili kritiku i publiku brutalnim prikazom uspona i pada jednoga gangstera u filmu Lice s ožiljkom, kultni redatelj Brian De Palma i nezamjenjivi glumac Al Pacino ponovno su se sastali deset godina poslije kako bi u filmu Carlitov način zavirili nešto dublje u gangstersku psihu.

Nemoguća misija: Protokol duh, RTL u 23:30 sati
Ethan Hunt se vraća… kako bi izveo nemoguću misiju u novom adrenalinom nabijenom nastavku bilijun dolara vrijedne globalne franšize koja garantira vrhunsku akciju, spektakularne efekte i egzotične lokacije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala