Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dvostruki život i tajne agenata Jennings izlaze na vidjelo u četvrtoj sezoni serije Amerikanci
Regionalna premijera 4. sezone od 10. listopada, od ponedjeljka do petka u 21:00 h na kanalu FOX

Dvostruki život i tajne agenata Jennings izlaze na vidjelo u četvrtoj sezoni serije "Amerikanci"

Foto: Fox

Špijuni, hladni rat i ljubavna priča, ključne su riječi vezane uz seriju Amerikanci autora Joea Weisberga koja će od 10. listopada krenuti sa prikazivanjem nove 4. sezone na kanalu FOX.

Ono što seriju čini vjerodostojnom i različitom od ostalih špijunskih serija jest činjenica da je autor i sam bio zapovjednik u CIA-i. Upravo mu je to iskustvo pomoglo u kreiranju ove serije, bazirajući zaplete i priče likova prema istinitim događajima s kojima se susreo u svojoj dugogodišnjoj službi. Weisberg je bio fasciniran svojim kolegama agentima koji su radili u inozemstvu kao špijuni, a istovremeno imali vlastitu obitelj. 

„Najzanimljivija stvar koju sam primijetio tijekom svog služenja u CIA-i, bio je obiteljski život agenata s kojima sam radio. Činjenica je da su oni uglavnom obični ljudi koji nastoje živjeti kao i svi mi ostali. Posao je samo jedan element njihove svakodnevnice, a problemi s kojima se suočavaju činili su se kao zanimljiva perspektiva života tajnih agenata koja bi zasigurno zanimala gledatelje.“ Izjavio je Joe. 
 
 
Kreiranje koncepta serije „Amerikanci“ uključivala je originalne bilješke agenta KGB-a Vasilija Mitrokhina iz doba Hladnog rata, kao i Joeove razgovore sa bivšim kolegama u CIA-i. Upravo je iz tog razloga radnja serije smještena u ranim osamdesetima. Serija je čak tri godine za redom uspjela ući na ljestvicu top 10 najboljih serija u godini, a 2015. godine proglašena je najboljom dramskom serijom osvojivši Critic's Choice Television Award. Regionalna premijera prve epizode 4. sezone biti će prikazana 10. listopada u 21:00 h na kanalu FOX.
 
Radnja serije se odvija oko privatnog i poslovnog života KGB-ovih agenata Nadezhde i Mische koji se pretvaraju da su bračni par Elizabeth (Keri Russell) i Phillip (Matthew Rhys) Jennings, sakrivajući svoj pravi identitet od djece i poznanika. U prijašnjim sezonama, gledatelji su mogli vidjeti posljedice koje donosi dvostruki život bračnog para. Na kraju 3. sezone, Elizabeth ipak odluči priznati veliku tajnu svojoj kćeri Paige (Holly Taylor), no stvari će se zakomplicirati kada Paige tu tajnu otkrije drugima...
 
 
Četvrta sezona donosi velike dileme u kojoj će se naći bračni par Jennings, nakon što njihova kćer Paige otkrije tajni identitet roditelja svećeniku Timu. Elizabeth i Phillip razmišljaju o ubojstvu svećenika, te zajedno sa operativcima KGB-a smišljaju plan o likvidiranju Tima. Paige se nalazi u velikoj dilemi nakon otkrivanja šokantne istine o svojim roditeljima. FBI i njihov agent Stan (Noah Emmerich) su za petama Jenningsima i  njihovim suradnicima koji su im tako dugo izmicali, no Jenningsi su spremni na sve kako bi zaštitili svoju obitelj i svoj identitet. Planove će im pokvariti Paige koja će se zaljubiti u Matthewa, sina FBI agenta Stana ne znajući u što se upušta i stavljajući svoju obitelj u još kopromitirajući položaj...
 
U glavnima ulogama: Keri Russell kao Elizabeth Jennings, Matthew Rhys kao Phillip Jennings, Lev Gorn kao Arkady Ivanovich, Annet Mahendru kao Nina Krilova, Costa Ronin kao Oleg Burov, Keidrich Sellati kao Henry Jennings, Holly Taylor kao Paige Jennings, Alison Wright kao Martha Hanson, Noah Emmerich kao agent Stan Beeman, Dylan Baker kao William i Richard Thomas kao specijalni agent Frank Gaad.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala