Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Regionalna premijera serije Tajne i laži na AXN Adriji
Druga sezona napete američke krimi serije premijerno stiže na AXN Adriju 14. listopada

Regionalna premijera serije "Tajne i laži" na AXN Adriji

Druga sezona napete američke krimi serije Tajne i laži premijerno će se početi prikazati na AXN Adriji od 14. listopada. Serijal s Juliette Lewis u glavnoj ulozi u našu regiju stiže svega 20 dana nakon američke premijere.

Detektivka Andrea Cornell preuzima slučaj u kojem je ubijena mlada Kate Warner. Njezin suprug Eric Warner upravo je preuzeo obiteljsku financijsku firmu kad je zabavu povodom promaknuća prekinula smrt supruge. Kateino tijelo palo je s krova hotela. Bila je trudna i tu informaciju su znali samo ona i suprug. Za detetivku Cornell započinje duga potraga za ubojicom, a prvi osumnjičeni je upravo Eric Warner. Familija Warner pritom nije jedina koja krije tajne već će slučaj natjerati Andreu da se suoči s mračnom stranom svoje prošlosti.

Američka serija Tajne i laži nastala je prema istoimenoj australskoj seriji iz 2014. godine. Svaka sezona ima deset epizoda, a u glavnoj ulozi pojavljuje se proslavljena Juliette Lewis kao Andrea Cornell. Erica Warnera glumi Michael Ealy, a Kate Warner Jordana Brewster poznata iz blockbustera Brzi i žestoki. Finale prve sezone zabilježilo je respektabilnih 6,53 milijuna gledatelja, dok je otvaranje nove pratilo njih 4,06 milijuna. Autorica serije je Barbie Kligman koja je dosad radila na uspješnicama poput CSI: NY, Vampirski dnevnici i Privatna praksa.

Druga sezona serije Tajne i laži premijerno će se početi prikazivati, 14. listopada i nastaviti u stalnom tjednom terminu petkom od 21h, samo na AXN Adriji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala