Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Maggie Smith dolazi po svoj Emmy
Slavna glumica odgovorila je Jimmyju Kimmelu koji ju je prozvao nakon osvajanja ovogodišnjeg Emmyja

Maggie Smith dolazi po svoj Emmy

Tko kaže da u 82. godini ne možeš biti dovitljiv i spreman na šalu? Dama Maggie Smith svakako je i jedno i drugo, i ne ustručava se to pokazati.

Slavna glumica devet je puta nominirana za nagradu Emmy, te je nagradu osvojila četiri puta. Ove je nedjelje osvojila nagradu za najbolju glumicu u sporednoj ulozi u dramskoj seriji za ulogu Violet u seriji Downton Abbey, a za istu je ulogu već osvojila nagrade Emmy i to 2011. i 2012. godine.

No, prije nego su najavljivači Minnie Driver i Michael Weatherly uspjeli primiti nagradu u njeno ime, jer nije bila prisutna na dodjeli, voditelj Jimmy Kimmel preduhitrio ih je te preuzeo nagradu i rekao Smith nek sama dođe po nju. "Ne, ne, ne, ne, ne. Nećemo joj poslati ovu nagradu. Maggie, ako ovo želiš čekat će te u izgubljeno-nađeno.", našalio se Kimmel.

Iako su neki oštro reagirali na njegovu šalu, Maggie Smith pokazala je kako ima smisla za humor te odgovorila: "Iznenađena sam i sretna što sam osvojila ovu nagradu. Mislim da je Emmy blagonaklon prema meni. A ako bi me gospodin Kimmel mogao uputiti prema uredu za izgubljeno-nađeno potrudit ću se biti na sljedećem letu.", napisala je glumica uz potpis "stara Maggie".

Proteklih godina Smith se rijetko pojavljivala na dodjelama nagrada van Velike Britanije, iako je više puta bila nominirana za mnogobrojne nagrade, uključujući Emmy, Zlatni globus i nagradu Oskar.

Kimmel je njeno odsustvo u nedjelju primijetio i u svom monologu: "Imamo novo pravilo. Ove godine po prvi put u povijesti morate biti prisutni kako bi pobijedili. Ako vas prozovemo i niste ovdje da preuzmete nagradu Emmy odlazi sljedećem na popisu. Nosi naziv Maggie Smith pravilo.", no šala tu nije stala: "Ove godine imala je nedjelji sat keramike iz kojeg se nije mogla izvući.", završio je Kimmel.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala