Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još samo mjesec dana do novog Crvenog patuljka!
11. sezona humoristične serije "Crveni patuljak" kreće s emitiranjem u rujnu

Još samo mjesec dana do novog "Crvenog patuljka"!

 Udaljen tri milijuna svjetlosnih godina od Zemlje, Lister je vjerojatno jedini preživjeli pripadnik ljudske rase. Prljav, lijen i urnebesno smiješan Lister sa svojom neobičnom ekipom holograma, androida i mačaka ponovno besciljno pluta svemirom u svemirskom brodu Crveni patuljak.

Jedanaesta sezona kultne britanske humoristične serije Crveni patuljak konačno stiže na male ekrane. Britanski kanal Dave, koji je zaslužan i za veliki povratak serije 2009. i 2012. godine s 9.i 10. sezonom, producirao je 11. sezonu. Novih 6 epizoda emitirat će se na kanalu s početkom 22. rujna.  
 
 
Snimanje serije je započelo prošle jeseni, a uzastopno su se snimale čak dvije sezone. Nakon 11. sezone, koja stiže za nešto više od mjesec dana, 12. sezona će se emitirati tijekom 2017. godine u još nepoznatom terminu. 
 
Doug Naylor, jedan od kreatora serije, vratio se i u najnovim epizodama kao scenarist i režiser. Također, svi originalni glavni glumci, Craig Charles, Chris Barrie, Robert Llewellyn i Danny John-Jules, vraćaju se svojim omiljenim ulogama Listera, Rimmera, Krytena i Cata. Međutim, još uvijek nije poznato hoćemo li vidjeti i Normana Lovetta u ulozi ciničnog Hollyja ili Chloe Annett u ulozi poručnice Kochanski.
 
Ipak, svi obožavatelji imaju se čemu veseliti. Na počeku snimanja novih sezona Cat, odnosno Danny John-Jules za Digital Spy je otkrio kako se nove sezone vraćaju svojim korijenima. "Vraćamo se staroj školi. Samo nas četvorica momaka i hrpe šala. To je ono što svi želimo.", rekao je Danny John-Jules.
 
Još uvijek nije otkriven nikakav trailer za novu sezonu, ali prve fotografije otkrivaju prepoznatljivu ekipu u punoj snazi i unatoč vremenu nepromjenjivu. 
 

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala