Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Thomas Gibson napušta Zločinačke umove
Nakon fizičkog okršaja na setu dugogodišnje serije "Zločinački umovi" Thomas Gibson prisiljen napustiti show

Thomas Gibson napušta "Zločinačke umove"

 Agent Aaron Hotchner, koji je dugi niz godina stajao na čelu mnogima najdraže fikcionalne FBI specijalne jedinice, napušta show. Thomas Gibson prisiljen je napustiti dugogodišnju seriju Zločinački umovi nakon okršaja na setu. 

Nesretnim okolnostima u kojima se našao Thomas Gibson prethodio je niz incidenta na setu serije, a konačni prekršaj koji mu je priskrbio otkazivanje ugovora dogodio se prije dva tjedna. Gibson je navodno fizički napao jednog od izvršnih producenata na seriji, a nakon dvotjedne suspenzije studio je u konačnici odlučio prekinuti suradnju s glumcem.

Gibson, inače na ekranu blagi agent Hotchner koji je svojim suradnicima neka vrsta očinske figure, i ranijih je godina imao problema s nasilnim ispadima. Na jednom kraju Gibsonova ispada bio je i asistent režije 2010. godine.

Gibson je glumio u seriji od samoga početka 2005. godine, a glumac je i režirao 6 epizoda Zločinačkih umova. S obzirom da je snimanje u vrijeme incidenta bilo u tijeku, agent Hotchner će se u nadolazećoj, 12. sezoni pojaviti u dvije epizode koje su već snimljene, no neće nastaviti snimanje sezone. 

Studio je dao i kratku izjavu povodom incidenta: "Thomas Gibson je razriješen dužnosti sa Zločinačkih umova. Detalji kako će odlazak njegovog lika biti objašnjen unutar serije bit će objavljeni naknadno."

Izjavu glumca prenio je Deadline, a u izjavi Gibson se nije osvrnuo na incident nego se samo zahvaljuje fanovima i žali zbog odlaska.

"Volim Zločinačke umove i proteklih dvanaest godina sam seriji dao cijelo svoje srce i dušu. Nadao sam se kako ću dočekati kraj, no to sada neće biti moguće. Htio bih se zahvaliti piscima, producentima, glumcima i našoj izvanrednoj ekipi, a nadasve najboljim fanovima kakvim se jedan show može samo nadati.", o svome odlasku rekao je Thomas Gibson.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    1 0
    aya aya @ 15.8.2016. 11:21

    Mislim da će htjeli-ne htjeli morati završiti, jer je feedback američke publike takav, da su jednoglasni u zaključku da bez Gibsona, iz protesta, neće gledati seriju.

  • #6
    0 0
    102057334426472 rene kosinsky @ 15.8.2016. 9:20

    Da, nije. Trebalo mi je neko vrijeme da mi Mantegne sjedne. Slažem se da bez Gibsona to neće biti isto. Mislim da bi seriju trebalo polako završiti, 12 godina je jaaaako puno :)

  • #5
    0 0
    aya aya @ 14.8.2016. 21:37

    Pa trebalo bi biti, to sam pročitala na stranici Joea Mantegne, on je rekao. Ali kako će to izgledati bez Gibsona, nisam optimistična. Nije ni Mantegna "prava zamjena" za Patinkina, ali on je sam otišao.

  • #4
    0 0
    102057334426472 rene kosinsky @ 14.8.2016. 14:52

    To je sigurno? Bilo je riječi da će se Jennifer Love Hewitt vratit.

  • #3
    0 0
    aya aya @ 14.8.2016. 11:07

    Prvo je otišao Patinkin, a Brewster se, u međuvremenu, vratila za 12. sezonu.

Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala