Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Criminal Minds: Evolution obnovljena za 3. sezonu!
Ova odluka iz Paramounta došla je dan prije premijere 2. sezone

Serija "Criminal Minds: Evolution" obnovljena za 3. sezonu!

Foto: YouTube

Zločinački umovi prije dvije godine vratili su se na male ekrane u novoj inačici nazvanoj Criminal Minds: Evolution (iliti kao 16. sezona originalne serije), a dan prije premijere druge sezone saznali smo da je planirana i treća!

Druga sezona nastavlja se na napete događaje iz prethodne pa FBi-ev elitni tim profilera istražuje smrtonosni misterij takozvane Zlatne zvijezde (Gold Star). Kako se zavjera razvija i pomalo otkriva, BAU (Behavioral Analysis Unit) se suočava s neočekivanom poteškoćom kad serijski ubojica Elias Voit (Zach Gilford) uspije dogovoriti premještaj iz pritvora u, praktički, dvorište BAU-a. Tim će se tako suočiti s najvećom prijetnjom ikada i čini se kako neće moći izići neokrznuti iz ove situacije.

Zvijezde originala glume i u nastavku serije pa su tu Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Ryan-James Hatanaka, Adam Rodriguez i Paget Brewster, a u novoj sezoni gostovat će Felicity Huffman kao bivša supruga jednog od najboljih profilera Jasona Gideona (Mandy Patinkin). Ostale gostujuće uloge imaju Clark Gregg, Liana Liberato, Paul F. Tompkins, Tuc Watkins i Brian White, a jedan od omiljenih glumaca iz originala, Matthew Gray Gubler (doktor Spencer Reid) ne pojavljuje se niti u drugoj sezoni.

Treća sezona serije Criminal Minds: Evolution s produkcijom kreće kasnije tijekom ove godine, a druga sezona krenula je s današnjim danom na streamingu Paramount+ s prve dvije epizode od ukupno 10 s tim da će zadnja biti dostupna od 1. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala