Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 31.7.
Iz večerašnjeg TV programa izdvajamo zanimljive serije i tri zabavna filma

TV Preporuke dana - Nedjelja 31.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 31.7.

SERIJE

Hrvatski kraljevi, HTV 1 u 20:01h
U posljednjoj epizodi serije vraćamo se nekoliko stotina godina unatrag, u vrijeme koje je prethodilo nastanku hrvatske države. Nakon spektakularnih uvodnih prizora opsade Konstantinopola 626. godine, prikazat ćemo vrijeme dolaska Hrvata na ove prostore. Bavit ćemo se legendom o petero braće i dvije sestre, koji su, prema priči, predvodili Hrvate pri doseljavanju. Saznat ćemo sve važne podatke i o podrijetlu Hrvata, te njihovu pokrštavanju. Ova epizoda završava tamo gdje je prva epizoda započela - na početku 9. stoljeća, odnosno, u vremenu početaka hrvatske države.

CSI: Cyber zločini, Doma TV u 21:45h
Specijalna agentica Avery Ryan i njezin tim FBI-evih cyber-analitičara istražuju slučaj hakiranih bebi-monitora, u prvoj epizodi serije CSI: CYBER. Agentica Avery Ryan i njezin tim istražuju nesreću vlaka smrti koju je uzrokovao netko tko je pronašao način kako hakirati unutarnje računalo vlaka.

Sestra Jackie, HTV 2 u 23:25h
Frank pretražuje Jackinu kuću tražeći skrivenu zalihu tableta, ali istegne leđa i prizna joj da ju je vidio kako uzima tablete. Jackie brzo skupi sve zalihe i potraži skrovište u bolničkom toaletu. Jackie se požali Antoinette da mora ići na večeru s Kevinom i njegovom zaručnicom te je ona nagovori da ode. Jackie se u bolnici poveže s redovnicom alkoholičarkom i beskućnicom koja je digla ruke od života. Frank ponovno posumnja u Jackie kad Grace kaže da nitko ne laže bolje od njezine mame. Frank slučajno nađe staru zalihu, ali Jackie odbije razgovarati i obrati se dileru Gabeu za utjehu.

FILMOVI

Hellboy 2: Zlatna vojska, HTV 2 u 20:25h
Drevno primirje između ljudi i nevidljivog kraljevstva fantazije je prekinuto i pakao na zemlji samo što nije eskalirao. Odmetnuti princ fantastičnog kraljevstva, Nuada, daje se u potragu za ključem koji će mu dati kontrolu nad nezaustavljivom vojskom. Tko može spasiti svijet od uništenja? Kad je takva prijetnja u pitanju nema dvojbe. Iako ima rogove i crvene je boje, on je jedini koji može obaviti posao.

Garfield 2, RTL u 21h
Garfieldov vlasnik Jon zaljubljen je u Liz, aktivisticu za prava životinja. Želeći je zaprositi, Jon, zajedno s Garfieldom i svojim drugim ljubimcem, psićem Odiejem, otputuje u Englesku kamo je ona službeno otišla. Istodobno, u raskošnom dvorcu pokraj Londona, mačak fizički identičan Garfieldu zvan Princ postane nasljednik cijeloga posjeda, što ne odgovara zavidnom nećaku preminuloga, a koji odluči srediti Princa. On ga uhvati i baci u kanalizaciju. Ipak, Princ se uspije spasiti, našavši se u centru grada, gdje ga Jon zamijeni s Garfieldom. Ista se stvar dogodi odlutalom Garfieldu, kojega sluga zamijeni za princa i odvede u dvorac...

Za sve je kriva svekrva, Nova TV u 21:30h
Ljubavni život profesionalne šetačice pasa Charlotte Honeywell (Jennifer Lopez), zvane Charlie, baš se i ne može opravdano tako nazvati. Sastoji se od niza nepotrebnih i neuspješnih spojeva na slijepo, kojih se ona kasnije sjeća samo u noćnim morama. Baš kada se najmanje nadala, Charlie upoznaje savršenog muškarca, Kevina (Michael Vartan), koji se čini predobar da bi bio istinit, a k tome je i nakon nekog vremena zaprosi. Međutim, tu problemi za Charlie ne završavaju, nego, upravo suprotno, počinju, i to upoznavanjem Kevinove majke Viole (Jane Fonda). Ona je jednostavno uvjerena kako ni jedna djevojka nije dovoljno dobra za njenog sina, a pogotovo Charlie. Stoga će Viola napraviti sve kako bi otjerala Charlie od Kevina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala