Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lawrence inspirirala lik u Star Treku
Simon Pegg otkrio kako je za lik Jaylah, koju glumi Sofia Boutella, glavna inspiracija bila Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence inspirirala lik u "Star Treku"

 Zvjezdane staze: S one strane stižu u kina za nekoliko dana, a uzbuđenje oko skorašnje premijere gotovo neprestano pojačava Simon Pegg zanimljivim izjavama i zakulisnim pričama. Kao scenarist i zvijezda filma, Simon Pegg je definitivno najglasniji promotor filma. U najnovijoj izjavi, koju prenosi Variety, oduševio je otkrićem kako je Jennifer Lawrence inspirirala jedan od likova u novom "Star Treku".

Na konferenciji za novinare ovog tjedna Simon Pegg je ispričao kako je došlo do stvaranja intrigantnog lika Jaylah, kojeg u novom nastavku glumi Sofia Boutella

Simon Pegg je objasnio nastanak lika: "Pokušavali smo stvoriti ulogu koja će biti vrlo samostalna, ali nismo imali naziv za to. Pa smo je samo zvali 'Jennifer-Lawrence-u-Zimskoj-kosti'."

Zatim je nadodao kako je s vremenom postalo zamorno izgovarati cijeli dugački naziv pa su naziv skratili. "Postalo je zamorno uvijek to govoriti, primjerice Jennifer-Lawrence-u-Zimskoj-kosti se sada bori. Tada smo je počeli zvati J-Law što je u konačnici postalo ime Jaylah."

Za Jennifer Lawrence uloga u filmu Zimska kost (Winter's Bone) bila je presudna za karijeru i njome se probila na svjetsku pozornicu. U glavnoj ulozi filma Lawrence glumi tinejdžericu Ree Dolly koja se mora boriti s okrutnom sredinom dok nastoji skrbiti o svojoj osiromašenoj obitelji nakon što joj otac nestane, a majka se bori s depresijom.

O samoj glumici koja glumi Jaylah, Sofiji Boutelli, Simon Pegg je rekao: "Volimo Sofiju, ona je luda i zlatni dodatak ovoj grupi. Inače nema puno djevojaka na Zvjezdanim stazama pa Zoe mora mnogo nositi na svojim leđima."

"Zvjezdane staze: S one strane" u domaćim kinima započinju s prikazivanjem 21. srpnja. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala