Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 20.5.
Večeras uživajte uz nove nastavke napetih serija i emisija te tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Petak 20.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20.5.

SERIJE / EMISIJE

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Samra je napustila vilu obitelji Gurpinar zbog Hazal, no Džihan ne vjeruje Hazalinoj strani priče jer dobro zna koliko je dosad lagala njihovoj obitelji. Stoga on i Dilara odluče odvesti Hazal k psihijatru. Harun i njegova teta zajedno ulaze u novu spletku čiji je cilj Džihanovo uništenje. Rahmi je u Harunovoj je kući ostavio Džihanov pištolj. Kada shvati da bi Džihan mogao imati problema zbog toga, smjesta kreće u akciju. Iz Harunove kuće mora što prije uzeti taj pištolj. Međutim, kako će ući u Harunovu kuću čuvanu poput utvrde? Ozan također traži rješenje, a u pomoć mu dolazi Ozkan.

Umorstva u Midsomeru, HTV 2 u 21:30h
Jamie Cruickshank, konobar u pivnici The Maid in Splendour, simpatizira konobaricu Bellu Monday i slijedi je do trošne, stare kolibe u šumi gdje ugleda muškarca s dvocijevkom. Jamie počne bježati, no pogođen je u leđa. Ispostavi se da Bella ima ljubavnika Stephena Bannermana, sina vlasnika pivnice, oženjenog za Lornu s kojom vodi očev obrt. Nedugo nakon toga Stephen je pronađen mrtav, ubijen je na isti način kao i Jamie. Barnaby otkriva da mještani baš ne vole pridošlice, ali i da su između oca i Stephena Bannermana postojale brojne nesuglasice.

Big Brother, RTL u 22h
Svađe su proteklog tjedna bile učestale , a najglasnija među njima bila je Rina. Romano i Marina i dalje igraju 'toplo-hladno' igrice, a 'pojavio' se i novi ljubavni par u Kući - Ines i Fabio. Ipak, njihova ljubav bila je, čini se, kratkog vijeka - nakon cijelodnevnih izmjenjivanja nježnosti i ljubljenja u svim prostorijama Kuće, odnosi su naglo zahladili jer je Ines shvatila da joj ne odgovara Fabijevo ponašanje. U večerašnjoj emisiji Marijana će ugostiti Marka Grubnića, kojeg su stanari proteklih dana tražili po Kući u raznim kartonskim izdanjima, a na sofi zagrebačkog studija pojavit će se i Ivan Mitrović, zvan Mrkvica, koji je bio vrlo blizak s Rinom kada su sudjelovali u Big Brotheru na Tajlandu. Što će sve Mrkvica otkriti o Rini, kakvu ulogu u cijeloj priči ima Marko Grubnić, te tko će od stanara večeras napustiti lov na sada već nešto manje od 300 tisuća kuna, ne propustite pogledati u 22 sata na RTL-u.

FILMOVI

P.S. Volim te, HTV 1 u 20:03h
Mladi bračni par, Holly (H. Swank) i Gerry (G. Butler), živi skromno u malom stanu, sretno i zaljubljeno. Sve se iznenada prekida kad Gerry oboli od tumora na mozgu i za nekoliko mjeseci umre. Neutješna i izgubljena, Holly ne izlazi iz kuće, ne javlja se majci ni prijateljima, ne posprema stan, čak se i ne pere. Tako to traje do njezinog tridesetog rođendana. Na rođendan je bez najave posjeti majka Patricia (K. Bates), sestra i troje najboljih prijatelja, Sharon (G. Gerson), Denise (L. Kudrow) i John (J. Masters). Usput joj donose i paket koji je stigao poštom i za koji ne zna tko ga šalje, dok ne presluša poruku snimljenu na diktafonu. Poruka je od Gerryja, koji se još nije spreman zavijek oprostiti od svoje lijepe žene i koji zna kako se ona osjeća nakon njegove smrti, pogađa sve što radi i kako se ponaša i želi joj pomoći da ga što lakše prežali. Traži od nje da izađe s prijateljima i proslavi rođendan te da otputuje u njegovu rodnu Irsku i upozna njegovog starog prijatelja Williama Jeffreyja (D. Morgan)...

Shrek Treći, RTL u 20:10h
Kada Fionin (Cameron Diaz) otac, Kralj (John Cleese) daleke zemlje premine, Shrek (Mike Myers) postaje automatski nasljednik trona. Međutim, sam Shrek, poštenjačina kakva već jest, uz pomoć svojih prijatelja odluči potražiti sljedećega legitimnog nasljednika, Artieja (Justin Timberlake), koji se skriva u nekome udaljenom kraljevstvu. Naime, Shrek se želi vratiti u svoj močvarni dom, kako bi on i trudna Fiona nastavili živjeti mirnim životima. Za to vrijeme, zavidni i ambiciozni Princ (Rupert Everett) udruži se s ostalim zlikovcima kako bi uspio izvesti puč i postati novi kralj.

Gospodar rata, HTV 1 u 23:36h
Yuri Orlov (Nicolas Cage) rođen je u Ukrajini prije raspada Sovjetskog Saveza. Njegova je obitelj emigrirala u Ameriku, lažno navodeći da su židovskog podrijetla. Razočaran svojim životom i radom u obiteljskom restoranu, Yuri bude svjedokom pucnjave između suparničkih ruskih mafijaša. Sretan što je izvukao živu glavu, on shvati da njegova sudbina leži u ispunjavanju jedne druge osnovne ljudske potrebe – one za oružjem. Yuri uvjeri svojega mlađeg brata Vitalya (Jared Leto) da mu se pridruži u preprodaji oružja. Svoju nišu u ilegalnom trgovanju oružjem nađu u trgovanju s državama čiji su režimi pod sankcijama, a klijenti su im sve vojske, osim Vojske spasa. Jedina stvar koja se može mjeriti s Yurievim apetitom za oružjem jest njegov apetit za seksom. No, Yuri uvijek mora biti korak ispred stalne prijetnje koja se nad njim nadvija u obliku suparničkog trgovca oružjem i odlučnog Interpolovog agenta Jacka Valentinea (Ethan Hawke).

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala