Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 15.5.
Večeras uživajte u novim nastavcima zabavnih serija i emisija te tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Nedjelja 15.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15.5.

SERIJE / EMISIJE

Poirot, HTV 2 u 20:04h
Imućni financijer Sir George Stubbs i njegova "ispodprosječna" supruga Hattie pripremaju veliku i raskošnu ljetnu svečanost na svom novom posjedu Nasse House u Devonshireu kako bi impresionirali svoje susjede. Uskoro dolaze mnogobrojni gosti koji uživaju u atrakcijama poput proricanja budućnosti i gađanja kokosa. Poseban izazov je složeni lov na ubojicu koji organizira poznata spisateljica detektivskih romana Ariadne Oliver i za pomoć zamoli starog prijatelja Herculea Poirota koji se nevoljko odluči odazvati i pomoći joj oko zločina koji zasad postoji samo u njezinoj mašti. Poirot susreće neobične i opasne uzvanike: zastupnika u parlamentu satnika Warburtona i njegovu arogantnu suprugu, svadljive turiste Aleca i Sally Legge, pohotnog arhitekta Michaela Weymana, lutajućeg skelara Johna Merdella i nezvanoga gosta, stranca Etiennea De Souzu. Tu je i Amy Folliat, bivša ponosna vlasnica Nasse, a sada siromašna podstanarka. Svatko od njih mogao bi biti ubojica, ali i žrtva. No žrtva ubojstva ipak je Marlene Tucker, glumica u Ariadninom lovu na ubojicu. Na prvi pogled čini se da motiv ne postoji, ali nije tako. Poirot i Ariadne istražuju klupko laži i tajni. Tko je ubio Marlene? Tko je upriličio Ariadnein lov na ubojicu? Može li Hercule Poirot riješiti ovaj misterij?

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Imena četvero finalista Supertalenta su poznata, a još dvoje finalista bit će poznato nakon emisije u nedjelju. Do sada su svoje mjesto zauzele tri plesne točke i trik sa psom, a hoće li u nedjelju u finale otići možda neki pjevač ili pjevačka grupa, ostaje nam vidjeti.

Istrage gospođice Fisher, HTV 2 u 22:31h
Ubojstvo starije Talijanke u kuhinji njezina restorana zakuhalo je mnogo više od umaka za špagete, a dvije suparničke doseljeničke obitelji pokušavaju izaći na kraj sa zahtjevima kuhinje, ljubavi i talijanske zločinačke organizacije.

FILMOVI

Titanic, RTL u 20h
Duboko ispod morske površine, istraživač i lovac na blago, Brock Lovett (Bill Paxton), u potrazi je za legendarnim dijamantom, navodno skrivenim na potonulom "Titanicu". Kada Lovett umjesto dragog kamena pronađe crtež nage žene, a ista se žena, danas starica, prepozna, počinje jedna od najromantičnijih i najtužnijih priča svih vremena.

Mistična rijeka, Doma TV u 20h
Boston, sredina sedamdesetih godina. Trojica dječaka, Sean (K. Bacon), Jimmy (S. Penn) i Dave (T. Robbins), bezbrižno se igraju dok njihovu igru ne prekine nekoliko nepoznatih muškaraca. Predstave se kao policajci, otmu Davea, zaključaju ga u podrum i nekoliko ga dana siluju.Tridesetak godina kasnije, oni i dalje žive u Bostonu, svi su oženjeni, Jimmy je vlasnik trgovine, Sean je policijski detektiv, a Dave je radnik, kojega je dječja tragedija zauvijek obilježila. Jednoga dana, Jimmyjeva najstarija kći pronađena je mučki ubijena u obližnjem parku. Prilikom policijske istrage otkriju se neke pojedinosti koje ipak nisu u stanju odmah rasvijetliti slučaj, ali dosta toga upućuje da bi ubojica mogao biti Dave...

Putnik 57, Doma TV u 22:30h
Opasnog međunarodnog terorista Charlesa Ranea (B. Payne) policija već godinama uzaludno nastoji uhvatiti, ali joj on uvijek u posljednjem trenutku izmakne. Međutim, kad Rane kod plastičnog kirurga na Floridi pokuša promijeniti fizionomiju, FBI ga napokon uhiti i odluči prebaciti u Los Angeles. Istodobno, cijenjeni stručnjak za antiterorističku djelatnost John Cutter (W. Snipes) napušta službu nakon što mu je nedavno poginula supruga Lisa (E. Ayala). Njegov kolega i prijatelj Sly Delvecchio (T. Sizemore) moli ga da promijeni odluku, no Cutter ostaje pri svojoj namjeri, osobito jer sebe okrivljuje za Lisinu smrt. Cutterov i Raneov put ispreplest će se na zrakoplovnoj liniji za Los Angeles kamo FBI odvodi suludog kriminalca na suđenje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala