Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvelovi The Defenders možda stižu ranije nego što smo se nadali
Uz objavu dvojice showrunnera i producenata, nova serija Marvela, "The Defenders" počinje sa snimanjem krajem godine

Marvelovi "The Defenders" možda stižu ranije nego što smo se nadali

 Marvel je konačno objavio napredak na seriji "The Defenders". Mini serija, koja bi trebala imati 8 nastavaka, spojit će u jednu zajedničku priču grupu junaka poznatih pod nazivom The Defenders. Neke od junaka gledali smo u svojim zasebnim serijama, primjerice Daredevila Jessicu Jones, dok ćemo Lukea Cagea gledati na jesen. Ovoj ekipi nedostaje još serija o Ironu Fistu, koja još nema zakazani datum premijere, no izabrani su glavni glumci (Finn Jones, Jessica Henwick).

Dvojica showrunnera "Daredevila", Douglas Petrie i Marco Ramirez, odabrani su da vode i najnoviju seriju Marvela na Netflixu, "The Defenders". 

Oscarom nominirani Drew Goddard (Marsovac, Svjetski rat Z, Daredevil), također se pridružio ekipi serije kao izvršni producent. 

"Iznimno smo uzbuđeni što možemo objediniti naše ulične junake u epsku priču koju će istkati Doug i Marco. Njihov dosadašnji rad na Marvelovom Daredevilu govori sam za sebe. Ne samo da izvrsno pišu i produciraju akciju i avanturu nego i one pojedinosti koje nas čine Marvelom, duh i humor. S priključenjem Drewa Goddarda, imamo strašan tim koji je dostojan i samih Defendersa.", rekao je Jeph Loeb za Marvel u službenoj izjavi. 

Petrie i Ramirez su povodom ove najave oduševljeno izjavili: "Ovo je ona velika. Četiri odlične postave, četiri odlične priče, sada sklopljene u jednu odličnu priču. Presretni smo što smo dobili priliku donijeti ovaj show gledateljima koji su ga, poput nas, nestrpljivo iščekivali."

Charlie Cox, zvijezda "Daredevila", ranije je ovog tjedna otkrio za The Independent kako će snimanje na mini seriji započeti krajem ove godine: "Ono što znam je to da ćemo krajem ove godine započeti snimanje The Defendersa, a naravno Daredevil je veliki dio ove četvorke. Nemam pojma koja će priča biti središte te serije, ali uzbuđeno očekujem vidjeti kako će se svi svjetovi spojiti i kako će postati jedan show."

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala