Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 17.4.
Pogledajte tko su stanari koji će večeras ući u kuću Big Brothera ili uživajte u drugim emisijama, serijama i zanimljivim filmovima

TV Preporuke dana - Nedjelja 17.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17.4.

EMISIJE / SERIJE

Big Brother, RTL u 20h
Prvi hrvatski reality show i jedna od najgledanijih, najvećih i najzabavnijih emisija tog formata i ovog će proljeća zavladati domaćim eterom, a prva emisija uživo u kojoj će gledatelji konačno upoznati stanare i njihov novi dom na programu RTL-a je u nedjelju, 17. travnja od 20:00 sati. Prepustite se reality maniji i zavirite u Big Brother kuću…svaki otpor je besmislen!

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Šesta emisija popularnog showa Supertalent donijet će uzbudljive, atraktivne i zadivljujuće nastupe, a onaj koji uspije natjerati žiri da ne trepnuvši odgleda cijelu točku, osvojit će i posljednju zlatnu ulaznicu ove sezone showa. Svoje mjesto u polufinalu Supertalenta već su osigurali hula-hooperica Jelena Znaor, plesna skupina Transform Crew, mađioničar Zrno bibera te vješti akrobatski kaskader Tomy Mihičinac, a tko će osvojiti posljednju zlatnu ulaznicu gledatelji imaju priliku doznati ove nedjelje.

Velvet, RTL u 22:20h
Velvet – modno carstvo izgrađeno od svile, senzualnosti i zavođenja. U kasnim 50-ima, u zlatno vrijeme visoke mode, u Madridu postoji jedno mjesto, carstvo mode, koje bi svi barem jednom u životu voljeli posjetiti i tamo nešto kupiti. To je Galerias Velevet, glamurozna art déco modna palača. No ono što posjetitelji i usputni prolaznici, koji uživaju u izlogu slavne trgovine, ne primjećuju jest ljubavna priča između Ane (Paula Echevarría) i Alberta (Miguel Ángel Silvestre) koja se zbiva u luksuznom zdanju modnog dućana. Ana je skromna krojačica, a Albert vlasnikov sin, nasljednik kojemu je sudbina odredila da nastavi obiteljski posao. Kako se 60-e približavaju, tako se kruti španjolski običaji i društvene konvencije mijenjaju. Žene više ne žele odjeću koju si ne mogu priuštiti te zahtijevaju drugačiju modu.

FILMOVI

Gangsterski odred, Doma TV u 20h
Sean Penn utjelovio je jednog od najozloglašenijih kriminalaca svih vremena. A policajci nikada nisu bili markantniji i opasniji! Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Josh Brolin, Michael Pena, Robert Patrick utjelovljuju čuvare zakona koji riskiraju svoje živote u okrutnoj borbi do posljednjeg daha.

Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, Doma TV u 22h
Indiana Jones, poznat pustolov i arheolog, dolazi u posjed dnevnika koji sadrži tragove i kartu bez naziva i vodi do zagonetnog Svetog grala. Poslao mu ga je njegov otac dr. Henry Jones iz Italije. Nakon što je od privatnog kolekcionara Waltera Donovana čuo da je potraga za Svetim gralom propala nestankom njegova oca, Indiana Jones i kustos muzeja Marcus Brody odlaze u Italiju kako bi pronašli Indyjeva oca.

Rimu s ljubavlju, HTV 1 u 22:55h
U čarobnom smo Rimu. Upoznajte radnika koji se budi kao velika zvijezda, arhitekta koji se vraća u mladost i ulicu u kojoj je živio kao student, mladi par na medenom mjesecu, frustriranog režisera opere koji dolazi upoznati zaručnika svoje kćeri i slučajno otkriva nevjerojatno darovitog pjevača koji zapravo nikad nije nastupao..

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala