Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Carpenterov Čovjek sa zvijezda dobiva modernizaciju
"Čovjeka sa zvijezda" za 21. stoljeće adaptirat će Arash Amel, a režirati Shawn Levy

Carpenterov "Čovjek sa zvijezda" dobiva modernizaciju

 Znanstvenofantastični klasik Johna Carpentera iz 1984. Čovjek sa zvijezda (Starman) uskoro dobiva svoj moderni remake. Columbia Pictures producirat će film koji će odvesti prijateljski nastrojenog izvanzemaljca u 21. stoljeće. 

 
Zvijezde izvornog filma 1984. godine bili su Jeff Bridges i Karen Allen. 
U središtu  "Čovjeka sa zvijezda" je zapravo neobična romansa između Jeffa Bridgesa i Karen Allen. Ponukan porukom s Voyagera II izvanzemaljac (Jeff Bridges) odluči posjetiti Zemlju. Očekujući prijateljski prijem, naiđe na upravo suprotno i sruši se tijekom napada. Njegova veza s čovječanstvom započinje kada preuzme tijelo preminulog supruga udovice koju glumi Karen Allen. Tijekom otmice i bijega pred vlastima, njih dvoje razvije romantične osjećaje jedno prema drugome. 
 
Michael Douglas, koji je producirao originalni film, producirat će i novu verziju. Film je već dobio svoga scenarista i redatelja, čija imena su objavljena, no druge informacije o filmu su još nepoznate.
 
Arash Amel, scenarist filmova Grace od Monaka i Izbrisani, napisat će scenarij za remake filma. Redateljsku palicu preuzeo je Shawn Levy. Shawn Levy ispod svog pojasa ima dugi niz popularnih komedija i obiteljskih filmova kao što su Noć u muzeju i njegovi nastavci iz 2009. i 2014. godine,  Savršen spoj s Tinom Fey i Steveom Carellom te Pripravnici s Vinceom Vaughnom i Owenom Wilsonom. Ipak, Levy nema mnogo iskustva sa SF-om, režirao je samo jedan znanstvenofantastični film, Pravi čelik.
 
Međutim, i Carpenteru je film u ovom žanru bio nesvakidašnji iskorak, a film je kritički dobro primljen te je Bridges za ovu ulogu nominiran i za Oscara. Nova vizija "Čovjeka sa zvijezda" još uvijek nije potpuno jasna, no očekujemo više detalja kada započne izbor vodećih glumaca.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala