Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predsjednička kampanja traje i dalje
Prvi trailer za novu sezonu serije "Potpredsjednica" otkriva što sve čeka Selinu Meyer u petoj sezoni

Predsjednička kampanja traje i dalje

Potpredsjednica je jedna od rijetkih humorističnih serija koja do sada nije prošla neko "teško razdoblje". Kroz četiri sezone na kanalu HBO, serija je bila dosljedna svom humoru i satiri, dok je istovremeno dobivala nagrade i pohvale kritike. Radi ciničnog političkog humora i fokusa na velik broj sebičnih, karijerističkih likova serija je često nazivana najrealističnijim fiktivnim prikazom današnjeg Washingtona.

Srećom za obožavatelje serije, stiže nam i peta sezona, koja će se početi prikazivati 24. travnja, zajedno sa Igrom prijestolja i Silicijskom dolinom. Te su dvije serije svoje nove sezone već predstavile video najavama, a sada je došao red i na Potpredsjednicu, koja se danas predstavlja prvim trailerom.

Trailer nam otkriva kako serija nastavlja tamo gdje je stala prošle sezone, sa izjednačenjem između predsjednice Seline Meyer (Julia Louis-Dreyfus) i njenog suparnika senatora O'Briena (Brad Leland). Potpredsjednik iz prošle sezone Tom James (Hugh Laurie) još je uvijek tu, o trailer nam otkriva i Momka s Madisona Johna Slatteryja u ulozi Selininog ljubavnika. U traileru vidimo još jedno poznato televizijsko lice: Petera MacNicola, no nije otkriveno u kojoj će se ulozi naći.

Iako je serija prošle godine osvojila nekoliko nagrada, uključujući Emmy za najbolju humorističnu seriju i za najbolju glumicu, Potpredsjednica će se ove godine susresti sa dva velika izazova. Prvi je odlazak tvorca serije Armanda Iannuccija, a drugi trenutna politička klima koja se mijenja radi stvarne predsjedničke kampanje koja se odvija u SAD-u. Bit će zanimljivo usporediti stvarnost i fikciju.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala