Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Harry Styles prelazi u filmske vode s novim filmom Christophera Nolana
Pjevač One Directiona, Harry Styles, dobio je ponudu Christophera Nolana za ulogu u filmu "Dunkirk"

Harry Styles prelazi u filmske vode s novim filmom Christophera Nolana

Foto: PR Photos

 Christopher Nolan je već ranije najavljivao kako u svome novom filmu Dunkirk ne želi poznate glumce u glavnim ulogama. Među još nepoznatima, ali sigurno budućim zvijezdama filmskog platna, Nolan je nabasao na jednu glazbenu superzvijezdu. Naime, kako saznaje Deadline, redatelj je ponudio Harryju Stylesu ulogu u filmu Dunkirk

Harry Styles, poznatiji kao pjevačka zvijezda svjetski poznatog boybenda One Direction, konačno će učiniti prijelaz s crvenog tepiha glazbe na najpoznatiji crveni tepih, onaj Hollywooda. 

Styles navodno neće preuzeti jednu od glavnih uloga, nego će se naći u sporednoj ulozi uz dobro poznata glumačaka imena poput Toma Hardyja, Marka Rylancea i Kennetha Branagha. Tko se nalazi u vodećim ulogama Dunkirka još uvijek nije poznato, no Harry Styles je potpisao za film u isto vrijeme kao Fionn Whitehead.

Whitehead je mladi britanski glumac koji iza sebe ima samo jedan televizijski nastup pa je on sigurno kandidat za jednu od vodećih uloga. Britanske kolege Fionna Whiteheada Jack Lowden i Aneurin Barnard također su se našli na listi glumačke posade. 

Osim što će režirati, Christopher Nolan je za film pripremio i scenarij, a film će producirati s Emmom Thomas i Warner Brosom. 

Drama iz Drugog svjetskog rata prati famoznu evakuaciju francuskog grada Dunkerquea. U operaciji Dynamo spašeno je preko 300 tisuća britanskih i francuskih vojnika pritisnutih na obalama opkoljene francuske luke. 

Dunkirk započinje sa snimanjem u svibnju ove godine, a u kinom dvoranama naći će se 21. srpnja 2017. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    marlonbrando marlonbrando @ 12.3.2016. 17:22

    Zanimljivo. Nolan je inače posebno osjetljiv na audicije i biranje glumaca, a ovo bi mogao biti očiti pokazatelj da mali ima talenta...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala