Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona ''Celebrity MasterChefa'' kreće 14.ožujka
14 celebrity kandidata počinje svoju avanturu u najpoznatijoj TV kuhinji

Druga sezona ''Celebrity MasterChefa'' kreće 14.ožujka

Popularni MasterChef i peti put otvara vrata svoje kuhinje, a ovaj put za radne jedinice stat će 14 novih celebrity kandidata i tako od 14.ožujka započeti drugu sezonu Celebrity MasterChefa

Prva sezona celebrity inačice showa prikazana 2014. proglašena je najgledanijim zabavnim formatom proljetne televizijske sheme, a i ovog proljeća Nova TV garantira vrhunsku zabavu uz osvježeni, bolji i još zabavniji Celebrity MasterChef.
 
 
Tko će biti novi Celebrity MasterChef, Ksenija Erker, Jasna Odorčić, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Ivana Marić, Sementa Rajhard, Mila Elegović, Hrvoje Rupčić, Ricardo Luque, Vlado Kalember, David Vurdelja (Baby Dooks), Ervin Baučić, Igor Barberić ili Leon Lučev, saznat ćemo nakon 11 tjedana i 33 epizode najpopularnijeg TV kulinarskog showa. 
 
Oni će nam pokazati svoju ljubav prema kuhanju, ali i koliko su spretni i kreativni za štednjakom, a sve to će morati napraviti ispred tročlanog žirija  sastavljenog od profesionalaca i vrsnih poznavaoca kuharstva. Ispred naših kuhara iz javnog života stat će žiri Ana Grgić, Radovan MarčićAndrej Barbieri. Oni će kandidate savjetovati, voditi kroz show, kuhati njihova jela, ali i ocjenjivati i odlučivati o njihovom opstanku u showu. 
Od kandidata se očekuje da pokažu svoj kulinarski maksimum, a samo oni koji zadovolje zahtjevna nepca stručnog žirija proći će u sljedeću fazu natjecanja. U finalu će se naći samo dva najbolja celebrity kuhara, a bolji od njih će postati Drugi hrvatski Celebrity MasterChef. Ostali izazovi s kojima će se kandidati susresti kroz sezonu su Kutija iznenađenja, Test kreativnosti, Stres test, Test osjetila te Gastro duel.
 
 
Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce poznatih ljubitelja kuhanja koje će se publici predstaviti u potpuno novom svjetlu. Celebrity MasterChef je humanitarnog karaktera te će na kraju showa pobjednik svojom pobjedom osigurati nagradu onome kojima je pomoć najpotrebnija. 
 
Potraga za drugim hrvatskim Celebrity MasterChefom počinje već 14.ožujka, a u uzbudljivom i zabavnom natjecanju saznat ćemo tko od naših zvijezda svoju ljubav i vještinu kuhinja zna najbolje prezentirati ispred stručnog žirija najpopularnijeg kulinarskog tv showa. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala