Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I Labirint Davida Bowieja dobit će modernu obradu
TriStar sprema modernu obradu omiljenog fantastičnog filma iz 1986. Jima Hensona - "Labirint"

I "Labirint" Davida Bowieja dobit će modernu obradu

 TriStar sprema obradu kultnog filma Labirint u kojem je David Bowie nosio ulogu glavnog negativca, saznaje The Hollywood Reporter

U potezu koji neće svim obožavateljima biti posebno drag, fantastična drama iz 1986. godine dobit će svoju modernu verziju. Iako još uvijek nije jasno kako su u TriStaru zamislili modernu obradu, objavljeno je kako su TriStar i The Jim Henson Co. postigli sporazum o produkciji filma. 

Službeno još nije objavljeno hoće li film biti nastavak ili reboot, ali objavljeno je ime scenarista. Pripremu scenarija preuzet će Nicole Perlman.
Nicole Perlman je surađivala na pisanju scenarija za Čuvare galaksije, a posljednji najavljeni projekt na kojem radi nalazi se u Marvelovom svemiru u kojem će u suradnji s Meg LeFauve napisati scenarij za film Captain Marvel.
 
Izvorni film Labirint režirao je Jim Henson a scenarij za film je napisao montipajtonovac Terry Jones. Zvijezda filma David Bowie našao se u ulozi kralja goblina dok je Jennifer Connelly u ulozi tinejđerice Sarah krenula u potragu za svojim malim bratom. 
 
Kada je film izašao u distribuciju nije doživio veliki uspjeh, no tijekom godina okupio je kultno sljedbeništvo svojom originalnom i fantastičnom estetikom. Dakle, stiže nova obrada voljenog filmskog klasika, a kako će publika primiti još jednu u nizu obrada i rebootova ostaje nam vidjeti. 

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 24.1.2016. 13:22

    Hey, treba uhvatiti mrtvu kozu i mlatiti je dok je još truplo tu...zvuči morbidno, da, no morbidan je i movie biznis ponekad :PKako god bilo, Labyrinth mi ostao drag u sjećanju a ovaj novi cash grab radi imena preminulog, kako si @pisatel i sam rekao, naprosto je sramota

  • #1
    1 0
    Pisatel pisatel @ 24.1.2016. 12:19

    To je krenula nova odvratna moda sada za sve mrtve odmah brže bolje snimiti novu verziju filma u kojemu su glumili glavne likove da se unovči sjećanje na nekoga...

    Očito ne gube časa nekreativni i pohlepni strvinari...

    Moram priznati da ipak nisam još pogledao Labirint, a ovaj film što spominju mi je prekrižen ma da ne znam kakvo čudo snime.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala