Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 10.1.
Iz večerašnjeg programa izdvojili smo tri zanimljive serije te tri izvrsna filma

TV Preporuke dana - Nedjelja 10.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 10.1.

SERIJE

Stella, Nova TV u 20:05h
Iako je nekako uspjela otpjevati pjesmu za prolaz dalje, Jasminino stanje se pogoršava. Bolesna i u groznici, propušta iduću fazu natjecanja na radost Ele i Lane. Dok je zabrinuti Kristijan traži po cijelom gradu, žiri pred natjecatelje u „Stelli“ postavlja sve teže izazove. Lana samo na prvi dojam svladava sve zadatke savršeno, izazivajući divljenje ostalih kandidata. Ponajviše Matije koji iza krinke hladne i ambiciozne pjevačice vidi i neku drugu Lanu. Bolesno ambicioznoj Eli ni savršeno nije dovoljno dobro, pa neprestanim kritiziranjem kćer gura u sve dublji ponor, izazivajući u njoj osjećaj bijesa i nemoći, potpomognut sjećanjima na večer provedenu u Gavranovom stanu.

Arrow, Doma TV u 21:55h
Felicity kaže Oliveru da samo misli na posao, a da se nimalo ne zabavlja, pa pozove detektivku McKennu Hall na spoj. Kradljivac dragulja zvan Dodger napadne Starling City, a meta mu je netko vrlo blizak Oliveru. U međuvremenu, dok radi s Laurel, vrlo brz lopov Roy Harper ukrade Thei torbicu. Moira kuje plan protiv Malcolma. Oliver i Diggle saznaju da je Deadshot još živ – i da mu je iduća meta Malcolm. Malcolm pozove Tommyja na dobrotvornu večeru organiziranu Malcolmu u čast za sve što je učinio za grad – ali Tommy odbije prisustvovati. Oliver ga potakne da popravi odnos s ocem dok još može. U međuvremenu, Oliver teško uspijeva balansirati vezu s McKennom s dužnostima Arrowa.

Otac Brown, HTV 2 u 23:01h
Velečasni Brown posjećuje Jacoba, koji je s pomoću novog izuma, vremenskog stroja, odlučio dokazati da mu je prije godinu dana netko iz obitelji ubio oca.

FILMOVI

Pobješnjeli Max, Doma TV u 20h
U vrijeme nakon nuklearne katastrofe Zemlja je opustošena. Preživjeli su uspjeli organizirati život, no vlada anarhija, a razne bande haraju. Policija je nemoćna. Kad izgubi partnera, policajac Max Rockatinsky (Mel Gibson) odluči se povući i živjeti obiteljskim životom, no u jednom od svojih razornih pohoda motociklistička banda ubije mu ženu i dijete. Otada, njegov je jedini cilj uhvatiti ubojice...

Savršena meta, RTL u 20h
Redatelj Oskarom nagrađenog filma "Dan obuke" donosi nam ovaj napeti akcijski triler o izdanom čovjeku koji je posvetio svoj život domovini i za to platio neviđenu cijenu. Kada misija američke vojske u Etiopiji krene po zlu, njihov najbolji snajperist Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) ostavljen je na milost i nemilost u neprijateljskoj zemlji. Razočaran u sustav i vrijednosti američke vojske, Swagger nestaje bez traga i započinje samotnjački život duboko u šumama Rocky Mountainsa, daleko od svih veza s američkom vladom i vojskom. Tri godine kasnije pronalazi ga pukovnik Isaac Johnson (Danny Glover) i moli ga da se vrati u službu kako bi spriječio atentat na američkog predsjednika.

Mamma Mia!, HTV 2 u 20:11h
Sophie ima 18 godina, uskoro se udaje, a nikada nije upoznala svog oca. Kada je slučajno pronašla majčin dnevnik, u kojemu su opisane njene tri velike ljetne ljubavi, od kojih bi jedan mogao biti njen otac, ona odluči bez majčinog znanja na vjenčanje pozvati trojicu potencijalnih očeva. Ali kako da otkrije tko je on?

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala