Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona Orphan Blacka stiže u travnju
BBC America objavio je prvi teaser za 4. sezonu SF serije "Orphan Black"

Nova sezona "Orphan Blacka" stiže u travnju

 Iako je produkcija na najnovijoj sezoni popularne znanstvenofantastične serije Orphan Black (Siročad) još u tijeku, BBC America otkrio je prvi teaser trailer.

Četvrta sezona Orphan Blacka započela je snimanje u rujnu ove godine, a nastavit će sa snimanjem sve do proljeća 2016. kada se očekuje premijera nove sezone. Premijera je zakazana u travnju, ali još nije postavljen i službeni datum. 

Kratki video isječak koji su objavili ne otkriva mnogo o događajima koje ćemo vidjeti u 4. sezoni, štoviše postavlja nove misterije za gledatelje. 

Četvrta sezona ponovno će imati 10 epizoda prepunih akcije i Tatiane Maslany koja u seriji nosi vodeću ulogu te se pojavljuje i u brojnim verzijama vlastitih klonova.

Sarah u novoj sezoni izlazi iz svoga skrovišta na Islandu kako bi ušla u trag misterioznom savezniku. Neuhvatljivi saveznik je nekako povezan s Beth Childs, a sama Sarah će krenuti sličnim opasnim putem koji će je dovesti do novog neprijatelja. U svojoj želji da zaštiti voljene oko sebe, naći će se udaljena od svih veza koje su joj dosada pomagale da se promijeni na bolje. 

Svojim ulogama uz Tatiannu Maslany u 4. sezoni vratit će se i Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy, Kristian Bruun, Kevin Hanchard, Skyler Wexler, Ari Millen, Josh Vokey, James Frain, Allison Steadman te Rosemary Dunsmore.

Ovoj pozamašnoj postavi pridružit će se i Joel Thomas Hynes u ulozi hakera Dizzyja koji obitava na rubu društva i koji se ne pokorava društvenim normama. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala