Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tajanstvena i magična najava filma The BFG
Disney i Steven Spielberg udružili su snage kako bi napravili savršen obiteljski ljetni film

Tajanstvena i magična najava filma "The BFG"

Ako biste željeli napraviti savršen ljetni film, koji je ujedno i obiteljski film, trebalo bi vam nekoliko ključnih sastojaka. Svakako bi vam bio potreban Disney kao neprikosnoven kralj obiteljskih filmova. Zatim redatelj. Neki redatelj koji zna napraviti dobar, bezvremenski obiteljski film. Recimo Steven Spielberg, čovjek koji je napravio film E.T.

Kad smo već spomenuli E.T.-ja, a još jedan bitan sastojak je scenarij, zašto ne uzeti E.T.-jevu scenaristicu Melissu Mathison da napravi scenarij i to prema djelu omiljenog dječjeg autora Roalda Dahla. Spojivši to sve skupa dobili smo film The BFG.

Sve u traileru koji vam danas donosimo izgleda točno onako kako treba. Imamo sablasnu noć, uplašenu djevojčicu i diva, kojeg još zapravo nismo ni vidjeli kako treba. Trailer je točno onakav kakav treba biti. Potiče znatiželju, pomalo je uzbudljiv, a zapravo ništa konkretno ne otkriva.

The BFG odnosno Big Friendly Giant je dječja knjiga Roalda Dahla, čovjeka koji stoji i iza romana Gremlini i Charlie i tvornica čokolade. U knjizi div uzima mladu djevojku imena Sophie u svoju Zemlju divova - mjesto puno drugih divova, gdje je većina manje prijateljski nastrojena od našeg protagonista. Većina divova jede djecu, ali naš BFG je odlučio da to ne želi zbog čega je uvijek bio izdvojen iz društva, kao i naša heroina koja živi u sirotištu.

Film The BFG je trenutno u post-produkciji, a u kina stiže 1. srpnja sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala