Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čekanje na Trainspotting 2 je uskoro gotovo!
Nastavak "Trainspottinga" je dobio distributera, a produkcija s originalnom postavom počinje na proljeće

Čekanje na "Trainspotting 2" je uskoro gotovo!

 Nastavak kultnog britanskog filma Trainspotting je u pripremi duže vrijeme, a redatelj Danny Boyle entuzijastično najavljuje film već nekoliko godina. Dugo očekivani nastavak ima i burnu prošlost. Nakon svađe između zvijezde filma Ewana McGregora i redatelja činilo se kako nastavak nikada neće vidjeti svjetlo dana. 

Ipak, nakon primirenja strasti čitava ekipa je pristala reprizirati svoje uloge. U nastavku ćemo tako ponovno gledati poznata lica, doduše 20 godina starija, u glavnim ulogama - Ewana McGregora, Ewena Bremnera, Jonny Lee Millera i Roberta Carlylea. 

Nakon što je Robert Carlyle u intervjuu za NME opisao novi scenarij filma kao najbolji scenarij koji je ikada pročitao, konačno smo dobili i finalnu potvrdu da nastavak kreće s produkcijom. 

Naime, Tristar je otkupio prava na distribuciju diljem svijeta, a postavljen je i okvirni datum za početak produkcije na filmu. Snimanje započinje na proljeće iduće godine, a iako je Danny Boyle želio da nastavak ugleda svjetlo dana na dvadesetu godišnjicu izlaska originalnog filma, to se očigledno neće dogoditi. No, to pravim obožavateljima neće ni biti bitno dokle god Trainspotting 2 zabljesne na velikim platnima. 

Nastavak filma je prvotno najavljen kao adaptacija drugog romana Irvina Welsha, Porno, ali u procesu stvaranja filma i pisanja scenarija to se promijenilo. Kako je poručio sam Boyle, film će se bazirati na romanu samo u grubim crtama, a radnja će pratiti poznate antijunake u poznijim godinama života. 

Glavna tema filma, i ona koju svi sudionici filma ističu, bit će pitanje: Što se dogodilo s mojim životom?

Scenarij za nastavak je pripremio John Hodge, koji je bio scenarist originalnog filma i za to je nagrađen BAFTA-om 1996. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala