Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glory 25 uživo na FC-u: Roosmalen brani naslov, vraća se Petrosyan!
Glory 25 možete gledati uživo na Fight Channel PPV-u u petak 6. studenog s početkom u 22 sata

Glory 25 uživo na FC-u: Roosmalen brani naslov, vraća se Petrosyan!


Glory, najjača kick boks promocija, vraća se u Europu. U petak, 6. studenog, u Milanu će se održati Glory 25. Na tom ćemo događaju vidjeti borbu za naslov prvaka u lakoj kategoriji, turnir četvorice za izazivača u velter kategoriji dok će dio "Superfight Series" mečeva biti Teo Mikelić.

Glory 25 u Milanu ponudit će jedan od najjačih, najzanimljivijih i najizjednačenijih događaju u posljednje vrijeme. Na ovom će eventu nastupiti i Teo Mikelić (9-4) koji će drugi put ući u Glory ring. Na jednom od "Superfight Series" mečeva protivnik će mu biti Anatoly Moiseev. Na Glory 14 priredbi, koja je održana u zagrebačkoj Areni, Mikelić je upao kao zamjena, ali je ostavio sjajan dojam. Beskompromisno je ušao u meč protiv jednog od najboljih boraca svijeta u lakoj kategoriji Murthela Groenharta te ga rušio tijekom prve runde i potpuno šokirao. Nažalost, na kraju je izgubio meč radi posjekotine koju je zaradio. U drugom dvoboju pod okriljem najjače svjetske kick boks promocije na suprotnoj će mu strani biti Anatoly Moiseev (14-0), koji još ne zna za poraz u karijeri. Ovaj je ruski borac dosad također bio sudionik jednog Glory događaja. U travnju ove godine u Dubaiju je nokautom svladao Maxa Baumerta.

U "Superfight Series" mečevima vidjet ćemo i borbu za naslov prvaka u pero kategoriji. Gabriel Varga branit će naslov protiv Sergeyja Adamchuka.

U glavnim će ulogama na Glory 25 događaju biti Robin van Roosmalen i Sitthichai Sitsongpeenong u borbi za naslov prvaka u lakoj kategoriji. Robin van Roosmalen (34-6) drugi će put braniti naslov koji je osvojio prije godinu dana kad je svladao tadašnjeg prvaka Davita Kiriju. Nakon toga zadržao je pojas u svom vlasništvu kad mu je protivnik bio Andy Ristie. Sad ga čeka Sitthichai Sitsongpeenong (103-28-5) sjajni tajlandski borac ogromnog iskustva koji je do prilike da napadne naslov došao nakon što je na Gloryju 22 u Lilleu osvojio turnir četvorice za mjesto izazivača. U polufinalu Kiria nije dočekao kraj druge runde dok je od Josha Jaunceya bio bolji jednoglasnom odlukom sudaca.

Sitthichai ima kontragard te vrlo opasne i jake kickove u tijelo zbog čega je nezgodan i opasan suparnik. Glavna odlika Nizozemca stalni je pritisak i puno ručnih kombinacija koje završavaju low kickovima. U svakom slučaju borac s Tajlanda morat će pronaći odgovor na Roosmalenov pritisak dok će ovaj morati pripaziti na udarce koji bi mogli dolaziti u njegovo tijelo.

U sunaslovnoj borbi gledat ćemo dvoboj Giorgio Petrosyan vs. Josh Jauncey. Petrosyan se vraća u Glory ring nakon dvije godine i nastupa na Gloryju 12 kad ga je nokautirao Andy Ristie. Bio mu je to drugi poraz u karijeri, a u ovom je trenutku na omjer 81-2-1. U Milanu će mu protivnik biti Josh Jauncey (23-5) koji iz meča u meč napreduje te će Petrosyan biti pravi ispit njegovih mogućnosti. Petrosyan je već najavio da želi napasti naslov u lakoj kategoriji i u slučaju pobjede mogao bi postati sljedeći izazivač.

Glory 25 nudi i turnir četvorice za izazivača u velter kategoriji te ćemo saznati protivnika Niekyju Holzkenu na Glory 26 događaju koji će se početkom prosinca održati u Amsterdamu.

U prvom polufinalu borit će se Karim Ghajji (94-11-1) i Yoann Kongolo (60-5). Ghajji ima sedam pobjeda u nizu i posljednji poraz doživio je upravo na Glory događaju kad ga je porazio Alexander Stetsurenko. Yoann Kongolo (60-5) je ostvario jednu pobjedu na Gloryju i to u Lilleu kad je pokazao da se na njega može ozbiljno računati.

U drugom polufinalu borit će se Murthel Groenhart i Nicola Gallo. Groenharta (56-18-3) smo imali priliku gledati u zagrebačkoj Areni protiv našeg Tea Mikelića. Talijan Nicola Gallo (19-7-1) je za ovaj turnir dobio pozivnicu organizatora kao domaći predstavnik te je u svakom slučaju najneiskusniji član ove četvorke. No, nikako ga ne treba unaprijed otpisati.

Glory 25 možete gledati uživo na Fight Channel PPV-u u petak 6. studenog s početkom u 22 sata.

Glory 25

Robin van Roosmalen (c) vs. Sitthichai Sitsongpeenong
(za naslov prvaka u lakoj kategoriji)

Giorgio Petrosyan vs. Josh Jauncey

Turnir u velter kategoriji:

Murthel Groenhart vs. Nicola Gallo
Yoann Kongolo vs. Karim Ghajji

Superfight Series

Gabriel Varga (c) vs. Sergey Adamchuk
(za naslov prvaka u pero kategoriji)
Danyo Ilunga vs. Artem Vakhitov
Samir Boukhidous vs. Vittorio Iermano
Stefano Bruno vs. Hosam Radwan
Anatoly Moiseev vs. Teo Mikelić

Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala