Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak filma Muškarci koji mrze žene ima novu Lisbeth Salander
Drugi dio trilogije Millennium "Djevojka koja se igrala vatrom" donijet će nove glumačke snage

Nastavak filma "Muškarci koji mrze žene" ima novu Lisbeth Salander

Alicia Vikander, švedska glumica čija zvijezda iz dana u dan sjaji sve jače, mogla bi zaigrati ulogu o kojoj mnogi sanjaju. Kako donosi The Wrap, Vikander je glavna kandidatkinja da postane nova Lisbeth, te zamijeni Rooney Maru u drugom dijelu Millennium franšize Djevojka koja se igrala vatrom.

Prema nedavnom izvješću, u Sonyju vlada veliko uzbuđenje oko vraćanja u pogon Larsonovih romana. I dok prvi film Muškarci koji mrze žene nije zapalio box office koliko se očekivalo, Larsonovo naslijeđe u zadnjih je pet godina postala vruća roba u Hollywoodu, posebice što još predstoje dvije knjige za adaptaciju. Osim njegove posljednje knjige Kule u zraku, veliko je zanimanje i za roman The Girl In The Spider's Web, nastavak ove trilogije. Taj je kontroverzni roman poslije Larsonove smrti, iz njegovog naslijeđa napisao David Lagercrantz, te tako nastavio niz od deset Larsonovih planiranih romana o muškarcima koji mrze žene.
 
 
Alicia Vikander očito je svojom sjajnom karijerom impresionirala producente Scotta Rudina i Amy Pascal, posebno svojom ulogom u filmu Ex Machina. Dokazavši da može igrati lik koji svojim hladnim ponašanjem i željom da se osveti ne bira sredstva, pokazala se idealna da utjelovi hakericu Lisbeth u sljedećem filmu.
 
Novost drugoga dijela je da produceti traže redatelja koji će doći na mjesto Davida Finchera, te zamjenu za Daniela Craiga koji je u prvom dijelu igrao glavnu mušku ulogu, novinara Mikaela Blomkvista. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala