Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mjesec hit komedija i akcijskih uspješnica na Novoj TV
Na malim ekranima neće nedostajati smijeha uz komedije "Debela mama: kakav otac, takav sin", "Mamurluk 2" i "Seks i grad 2"

Mjesec hit komedija i akcijskih uspješnica na Novoj TV

Nova TV u studenome gledateljima priprema brojne filmske uspješnice, pa će tako imati priliku nasmijati se uz komediju Debela mama: kakav otac, takav sin s jednim od ponajboljih komičara današnjice, Martinom Lawrenceom, i pogledati što će se dogoditi kada se debeloj mami na još jednom tajnom zadatku pridruži posinak.

Sada već legendarni vučji čopor u Tajlandu će doživjeti još jedan izlazak koji će imati posljedice malo većeg razmjera od obične glavobolje u drugom nastavku trilogije Mamurluk, a još jedna legendarna skupina s malih i velikih ekrana također će putovati u egzotične krajeve. Riječ je o Carrie, Mirandi, Charlotte i Samanthi, koje će nakratko napustiti Manhattan u filmu Seks i grad 2 i zamijeniti ga luksuznim Abu Dhabijem.

Nova TV donosi i neke od najpopularnijih romantičnih komedija na male ekrane. Gledatelji će tako imati priliku vidjeti kako će Patrick Dempsey pokušati osvojiti prekrasnu Michelle Monaghan u filmu Kako ukrasti nevjestu, te kako će urnebesna Anna Faris pokušati pronaći svoju pravu ljubav u komediji Kako ukrasti nevjestu?.

Komedija Naše obiteljsko vjenčanje s Americom Ferrerom i Forestom Whitakerom pokazat će koliko jedna zavada između očeva mladenke i mladoženje može zakomplicirati pripreme za vjenčanje, a ljubitelji ljubavnih priča i rock glazbe doći će na svoje uz TV premijeru mjuzikla Rock zauvijek sa zvjezdanom glumačkom postavom koja uključuje Russella Branda, Aleca Baldwina, Bryana Cranstona, Catherine Zetu-Jones i mnoge druge.

Osim komedija gledatelje očekuju i akcijske filmske uspješnice. Gledatelji će moći uživati u TV premijeri megahita Jack Ryan: Poziv iz sjene o CIA-inom agentu u borbi protiv terorizma u režiji Kennetha Branagha, ali i u akcijskom hit trileru Plaćenici, s kraljevima akcijskih filmova Jasonom Stathamom i Sylvesterom Stalloneom, koji je ujedno i režirao ovaj film. Clive Owen utjelovit će Interpolovog agenta u filmskoj uspješnici Međunarodna prijevara, a blockbuster Sudar titana svojim će nevjerojatnim akcijskim scenama i glumačkom postavom koja uključuje Sama Worthingtona i Liama Neesona privući sve ljubitelje akcije, fantastike i avanture.  
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala