Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 1.11.
Večeras smo odabrali novu epizodu zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", dvije domaće serije te tri izvanredna filma

TV Preporuke dana - Nedjelja 1.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 1.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Kao počasnog člana žirija ove nedjelje u popularnom showu Nove TV gledat ćemo Giuliana čije transformacije iz prve sezone u Amy Winehouse, Freddieja Mercuryja, Nedu Ukraden, Tarkana i Loua Begu još uvijek pamtimo. Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika, Princea utjelovit će sjajna Renata Sabljak. Atmosferu u studiju zapalit će Maja Šuput kao Donna Summer. Pobjednika prošle epizode, Luku Bulića, sada ćemo gledati u jednoj nježnijoj varijanti, u ulozi pjevačice Duffy. Nakon sjajne transformacije u Jacquesa Houdeka, Ivana Marić će ovoga puta utjeloviti jednu od legendi hrvatske glazbene estrade, Duška Lokina. Ivana Šarića vidjet ćemo transformiranog u Ellu, Sašu Lozara kao Leann Rimes, Dušana Bućana gledat ćemo kao Boney M, a Maju Posavec kao Toni Braxton.

Da sam ja netko, HTV 1 u 22:06h
Lidijin slom zbog prekida veze s ljubavnikom odražava se na njezinu obitelj. Zahtijeva od Vedrana da se promijeni ne primjećujući koliko se on zbližio s djecom. Vedran je ponovno u potrazi za poslom, ali ovaj put to je sumnjivi posao u kojem se dogodi ubojstvo. Vedran odluči pobjeći u inozemstvo, a na vratima stana čekaju ga Dora i Jan koji žele poći s njim... Ives se bori s očevom bolešću. Njegovo potpuno gubljenje u prošlosti smjenjuju lucidni trenuci, a agresivnost se izmjenjuje s nježnošću. Ives vodi oca u bolnicu i saznaje da njezin otac boluje od Alzheimerove bolesti.

Nemoj nikome reći, HTV 1 u 22:59h
Helenu u kuhinji dočekaju posvađani Anita i Davor - Anita mu zamjera česte prekovremene sate. Brigitu budi eksplozija, njezinom tati Ivanu su zapalili džip. Iva i mama Venera razgovaraju o njezinom 17. rođendanu koji treba obilježiti velikim tulumom. Iva poziva sve iz razreda osim Adele. Na tulumu svi se ludo zabavljaju, uključujući Helenu. Matija Heleni pošalje u poruci rješenja za test iz kemije koji već imaju svi iz razreda osim Adele. Iva prolijeva piće po Dini. Lucas krišom promatra Dinu dok ovaj suši mokru majicu. Brigita nađe onesviještenog Petra u Ivinoj sobi, nakon što mu je nešto usula u piće. Brigita se sprema skinuti Petra, ali Dino uđe u sobu te ju omete u naumu.

FILMOVI

O za Osvetu, Doma TV u 20h
U futurističkom okruženju totalitarističke Britanije O za Osvetu priča priču o mladoj ženi iz radničke klase zvanoj Evey (Natalie Portman) koju iz smrtonosne situacije spašava maskirani čovjek poznat samo kao 'O' (Hugo Weaving). Neopisivo kompleksan O je načitan, odvažan, nježan i inteligentan, on je čovjek koji se posvetio oslobođenju svojih sugrađana od onih koji su ih terorom natjerali na pokoravanje. Također je ogorčen, željan osvete, usamljen i nasilan, a vodi ga osobna osveta.

Most na kraju svijeta, HTV 1 u 20:04h
Sela bosanskih Hrvata su uništena i oni su nastanjeni u kućama hrvatskih Srba koji se također vraćaju kući pa prethodni gube mjesto za život. U toj jezivoj atmosferi dogodi se misteriozni nestanak starca pa policajac Filip (Aleksandar Bogdanović) kreće u predanu istragu tijekom koje se suočava s vlastitim demonima prošlosti, a sve se vrti oko Mosta na kraju svijeta, kao simbola koji bi ih sve trebao spajati, a ne razdvajati...

Martovske ide, HTV 2 u 20:14h
Stephen Meyers je vunderkind, majstor svog zanata. Radi kao glasnogovornik u predsjedničkoj kampanji za guvernera Mikea Morrisa koji se u Ohiju bori za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke. Kada mu suparnički glasnogovornik ponudi posao u svom timu, Stephen zaboravi o svemu informirati svog šefa. Uskoro će razotkriti prljave osobne tajne koje bi mogle ugroziti Morrisovu političku karijeru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala