Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 24.10.
Danas smo izabrali zabavne emisije (Zvjezdice, Maestro, Farma), seriju Mentalist i tri filma

TV Preporuke dana – Subota 24.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24.10.

SERIJE / EMISIJE

Mentalist, 6. sezona, epizoda 9 i 10/22, RTL2 u 20 sati
Prošle su dvije godine od obračuna s Redom Johnom. Jane živi na otoku s kojeg ga FBI ne može privesti prema zakonu o neizručivanju američkih državljana koji tamo vrijedi. No Jane dobiva ponudu za posao od istih državnih agenata uz obećanje da će mu zločin biti oprošten!

Zvjezdice, RTL u 20 sati
Glazbeno natjecateljski show polako ulazi u drugu fazu natjecanja! Tko će večeras biti među 10 sretnika koji nastavljaju dalje?

Maestro, HTV1 u 20:05 sati
U četvrtoj emisiji Maestra polaznici dirigentske škole brinut će i o glazbalima i o glasovima. Naši studenti dirigirat će najveće svjetske hitove zborske glazbe.

Farma, Nova TV u 20:55 sati
Večeras saznajte tko od duelista (Aleksandra ili Donald) napušta Farmu!

FILMOVI

Opasna veza, Doma TV u 20 sati
Bijelac Chris Mattson (Patrick Wilson) i njegova afro-američka žena, Lisa (Kerry Washington), upravo su kupili novu kuću u četvrti koja je na glasu kao iznimno sigurno mjesto za život. Nažalost, njihova sreća je kratkog vijeka. Abel Turner (Samuel L. Jackson), policajac veteran, prikriveni rasist i njihov prvi susjed, odluči iskoristiti moć koju mu daje značka kako bi se riješio neželjenih pridošlica.

Jasmine French, HTV2 u 20:15 sati
Film je 2014. osvojio Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu (Cate Blanchett) i bio je nominiran u kategorijama najbolje sporedne ženske uloge (Sally Hawkins) i najboljeg originalnog scenarija (Woody Allen). Osvojio je i Zlatni globus u kategoriji najbolja ženska uloga u filmu - drami (Cate Blanchett), a Sally Hawkins je bila nominirana za najbolju sporednu žensku ulogu.

Smrt na sprovodu, HTV1 u 21:10 sati
Neke su obitelji sretne i složne. No, puno je veći broj onih koji se zbog međusobnog lošeg ponašanja, mana i tajni iz prošlosti izbjegavaju. No, nepredviđeni događaji ponekad okupljaju takve disfunkcionalne obitelji pa se svi moraju suočiti s onime što su već dugo potiskivali. Upravo je to slučaj jedne britanske obitelji koja se okuplja u jutro uoči sprovoda njihova oca.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala