Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.10.
Izdvajamo show "Tvoje lice zvuči poznato", novu seriju Ivone Juke "Da sam ja netko", reprizu "Pa to je fantastično" i tri filma

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.10.

Foto: Nova TV

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
U prošloj sezoni oduševljavala je gledatelje svojim transformacija: Mineu ćemo ponovno vidjeti u showu, ali kao počasnog člana žirija! Ova epizoda donosi nove uloge pa ćemo tako vidjeti kako će se Luka Bulić snaći kao Severina, Ivan Šarić kao Elvis Presley, Saša Lozar kao Alice Cooper, a Maja Posavec kao Doris Dragović. Zanimljivo će svakako biti vidjeti transformaciju Dušana Bućana u Technotronic, Maje Šuput u Srebrna krila, Renate Sabljak u grupu Europe te transformaciju Ivane Marić u Christinu Aguileru.

Da sam ja netko, 1. sezona, epizoda 1/7, HTV1 u 21:25 sati
U sedam epizoda pratimo glavne likove i njihove ljubavi, razočaranja, uspjehe i padove, mnoge obiteljske tajne koje isplivavaju na površinu te načine kako svaka obitelj na svoj način rješava specifične probleme. Dramska serija Ivone Juke je snimljena uz hvaljeni igrani film Ti mene nosiš koji je osvojio prestižne nagrade u zemlji i inozemstvu.

Pa to je fantastično, 1. sezona, epizoda 1/6, HTV2 u 0:25 sati
Nečuvene, skandalozne, razmetne i moderne kao uvijek Edina, Patsy, Saffron, Bubble i Majka su se vratile na male ekrane. I bit će stvarno fantastične!

FILMOVI

Povijest nasilja, Doma TV u 20 sati
U ovom stiliziranom trileru redatelja Davida Cronenberga, Viggo Mortensen glumi Toma McKennu, ugledna čovjeka koji u malome gradu vodi miran, sretan život s voljenom ženom i obitelji no polako će na površinu isplivati njegova ubojita tajna.

Legenda o jeseni, HTV2 u 20 sati
Film redatelja Edwarda Zwicka, temeljen na romanu Jima Harrisona, drama je koja u sebi vješto, logično i uvjerljivo spaja unutarnja previranja svojih likova sa značajnim svjetskim zbivanjima koja se odvijaju u isto vrijeme. Zwick nam suptilno približava osjećaje ljubavi, gubitka, izdaje, nade, strasti i straha koji živote likova čine ispunjenima i više nego što bi to oni sami htjeli pa ne čudi što se publika s lakoćom poistovijetila s njima.

Takva su pravila, HTV1 u 20 sati
Takva su pravila je višestruko nagrađivani film redatelja Ognjena Sviličića i prvi domaći filmski naslov koji je nakon četrnaestogodišnjeg perioda bez hrvatskog filma u konkurenciji filmskog festivala u Veneciji, osvojio publiku i kritiku te odnio nagradu za najboljeg glumca koja je pripala Emiru Hadžihafizbegoviću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala