Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


5 serija koje ne smijete propustiti ovu jesen!
Započela je sezona dobrog televizijskog programa, a uz povratak starih miljenika na male ekrane dolaze i uzbudljive serije koje se još imaju dokazati

5 serija koje ne smijete propustiti ovu jesen!

 1. Most  (27. rujna)

Skandinavski triler koji je osvojio svijet vraća se u 3. sezoni ove jeseni. U novoj sezoni Saga Noren (Sofia Helin) će morati samostalno razriješiti niz ubojstava jer se njezin vjerni partner Martin nakon bolnog prošlogodišnjeg finala našao iza rešetaka.

2.  Ash vs. Evil Dead (31. listopada)

"Ash vs. Evil Dead" označava povratak omiljenog lika Sama Raimija iz filmske franšize Zla smrt, Asha kojeg glumi Bruce Campbell. Ash će se uz sasvim novu mladu ekipu i Lucy Lawless ponovno boriti protiv živih mrtvaca.

3. Into the Badlands (15. studenog)

"Into the Badlands" zanimljiv je koncept serije čija se radnja odvija u postapokaliptičnom svijetu. U središtu radnje su mladić (Aramis Knight) i hrabri borac (Daniel Wu) koji putuju preko zemlje u vlasništvu okrutnih feudalaca. Serija obećava mnoštvo dobre koreografije u scenama borbe. 

4. The Expanse (14. prosinca)

"The Expanse" se bazira na seriji istoimenih romana, a radnja se odvija 200 godina u budućnosti kada su ljudi kolonizirali čitav Sunčev sustav. Kao protagoniste pratimo detektiva i brodskog kapetana koji odlaze u potragu za nestalom ženom. U glavnim ulogama su Thomas Jane i Steven Strait.

5. Luther

Nekada otpisana 4. sezona imat će svoju premijeru do kraja godine, iako još točan datum premijere BBC nije objavio. Za sve obožavatelje serije i glavnog glumca Idrisa Elbe dvije jednosatne epizode pravi su neočekivani dar, nakon godina žustrog otpisivanja mogućnosti da se snime nove epizode. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala