Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peta sezona serije Luther na našim malim ekranima
U skrivenim i mračnim zakucima Londona novo je zlo na pomolu u novim epizodama serije "Luther"

Peta sezona serije "Luther" na našim malim ekranima

U skrivenim i mračnim zakucima Londona novo je zlo na pomolu. Viši inspektor John Luther još se jednom ima prilike uvjeriti u nevjerojatne razmjere ljudske izopačenosti. Kako monstruozna ubojstava postaju sve smjelija, Luther i novakinja, inspektorica Catherine Halliday, zbunjeni su tragovima koje ih vode u krivome smjeru i koji kao da su podmetnuti kako bi ih spriječili da otkriju neopisiv užas. Kako istraga napreduje, Luther sve više shvaća da se iza svega krije istinsko zlo, a mora se suočiti i s duhovima iz vlastite prošlosti. Dok se odlučno vraća na vatrenu liniju, mora odlučiti koga će zaštititi, a koga žrtvovati. Koji god bio njegov sljedeći potez, imat će razorne posljedice na živote ljudi koji ga okružuju, a njega zauvijek promijeniti. 

Glavnu ulogu u ovoj iznimnoj seriji tumači Idris Elba, dobitnik Zlatnog globusa i nagrade Udruženja filmskih i televizijskih glumaca (SAG). Autor serije, Neil Cross, nominiran je za nagradu Emmy.

Peta sezona kriminalističke serije Luther prikazuje se od ponedjeljka 23. siječnja do četvrtka 26. siječnja u kasnovečernjem terminu na Drugom HRT - HTV 2.

Dok monstruozna i naizgled nasumična ubojstva postaju sve odvažnija i javnija, Luther i novakinja, inspektorica Catherine Halliday, zbunjeni su brojnim tragovima koji ih vode u krivome smjeru i koji kao da su podmetnuti kako bi prikrili nezamisliv zločin. Prvu epizodu ne propustite 23. siječnja u 22:55.

Policija i Cornelius približavaju se Lutherovom domu. Inspektorica Halliday uvjerena je da tijelo u mrtvačnici nije tijelo ubojice kojeg traže. Može li Luther ostaviti po strani vlastite probleme i pronaći pravog ubojicu prije nego što on ponovno ubije? Sadržaj je to druge epizode koja slijedi u utorak, 24. siječnja, u 23:35.

U trećem dijelu koji je na rasporedu u srijedu 25. siječnja u 22:50, prijatelji su mu u opasnosti, a mladu ženu otima nemilosrdan serijski ubojica. Može li Luther zaštititi nedužne dok je jedino što mu je na pameti Cornelius i njegova želja za osvetom? Koga će Luther spasiti i čiji gubitak ne bi mogao podnijeti?

Luther se sve manje bavi slučajem pa Halliday predvodi lov na čudovište - ubojicu odlučnog u namjeri da dovrši svoje groteskno remek-djelo... Posljednji, četvrti nastavak serije emitiramo u četvrtak, 26. siječnja, u 23 sata.

U BBC-jevoj seriji glume Idris Elba (viši inspektor John Luther), Wunmi Mosaku (inspektorica Catherine Halliday), Dermot Crowley (glavni inspektor Martin Schenk), Michael Smiley (Benny Silver), Patrick Malahide (George Cornelius).

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala