Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spektakularni event u organizaciji Bellatora i Gloryja!
Ne propustite borilački spektakl iz San Josea, noć sa subote na nedjelju 20. rujna, 03:00 sata iza ponoći, Samo na Fight Channel PPV!

Spektakularni event u organizaciji Bellatora i Gloryja!


Bellator i Glory udružili su snage i spremaju veliki događaj. Kombiniranu priredbu koja će osim borbi u kavezu ponuditi i nekoliko kick boks mečeva.

Bellator MMA & Glory: Dynamite 1 događaj je koji zajednički organiziraju Bellator i Glory, a na kojem ćemo vidjeti borbu za naslov Bellatorovog prvaka u poluteškoj kategoriji, MMA turnir poluteškaša te borbu za naslov Glory prvaka u poluteškoj kategoriji.

Cijeli događaj, koji će se održati u noći sa subote na nedjelju 20. rujna, predvode u borbi za naslov prvak u poluteškoj kategoriji Liam McGeary i Tito Ortiz. Liam McGeary (10-0) će braniti naslov Bellatorovog prvaka u poluteškoj kategoriji protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Tita Ortiza (18-11-1) što bi trebao biti šlag ovog događaja na kojem će se borbe održavati i u kavezu i u ringu. Ovaj 32-godišnji Britanac će imati svoju prvu obranu naslova Bellatorovog prvaka, nakon što je u veljači svladao Emanuela Newtona, a bila mu je to prva pobjeda do koje nije došao prekidom. Ortiz je nakon ulaska u Bellator ostvario dvije pobjede i sad će imati priliku nakon UFC naslova doći i do naslova najboljeg u Bellatoru.

Zanimljiv će biti i Bellatorov turnir u poluteškoj kategoriji nakon kojeg ćemo odmah saznati novog izazivača. U polufinalnim mečevima sastat će se Muhammed Lawal (15-4) i Linton Vassell (15-4) te Emanuel Newton (25-8-1) i Phil Davis (13-3). Ova bi imena u svakom slučaju trebala jamčiti vrhunski MMA spektakl.

MMA dio ponudit će i borbu između Josha Thomsona i Mikea Bronzoulisa. Nakon što je pojačao svoje redove dovođenjem bivšeg Strikeforce prvaka Josha Thomsona Bellator ga je odmah uvrstio na ovaj događaj. Josh Thomson (20-8) je došao do naslova 2012. nakon pobjede protiv KJ Noonsa. U svojoj prvoj obrani naslova izgubio je podijeljenom odlukom sudaca od Gilberta Melendeza. Nakon toga prešao je u UFC gdje je u svom prvom meču svladao Nate Diaza, ali potom su stigla triporaza u nizu (Benson Henderson, Bobby Green, Tony Ferguson). Thomson je za UFC debitirao još 2003., ali je potom otišao u Strikeforce gdje je došao do naslova najboljeg u lakoj kategoriji. Od sada ćemo ga gledati u Bellatoru, a prvi će mu protivnik biti Mike Bronzoulis (18-8).

Ništa manje zanimljivo ne bi trebalo biti u kick boks dijelu programa koji donosi borbu za naslov Glory prvaka u poluteškoj kategoriji.

Nakon što je Glory oduzeo naslov prvaka u poluteškoj kategoriji Gökhanu Sakiju priliku da se bore za upražnjeni naslov te postanu novi prvaci dobili su Brazilac Saulo Cavalari i Kongoanac Zack Mwekassa. To će biti revanš ove dvojice boraca koji su se na suprotnim stranama našli u finalu turnira izazivača na Gloryju 18. Tada je uspješniji bio Cavalari koji je nokautirao Mwekassu high kickom u trećoj rundi.

Cavalari je nakon toga nastupio i na Gloryju 20 koji je održan u Dubaiju te je podijeljenom odlukom sudaca bio uspješniji od Artema Vakhitova. Mwekassa je u lipnju bio sudionik Glory događaja organiziranog u francuskom Lilleu gdje je u prvoj rundi nokautirao Carlosa Brooksa.

Paul Daley želi dokazati da je jedini borac na svijetu koji može jednako uspješno nastupati u oba sporta, MMA-u i kickboksu. Na ovom će događaju nastupiti u kickboks borbi, što će mu ujedno biti i debi za Glory. Protivnik mu je Fernando Gonzales, Bellatorov borac koji će odraditi svoj prvi kickboks meč u profesionalnoj karijeri.

Bellator MMA & Glory: Dynamite 1 možete gledati uživo na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju 20. rujna s početkom u 3 sata ujutro te na www.fightchanneltv.com.

Fight Channel, njegova "world wide verzija" Fight Channel World, kao i Fight Channel PPV su od sada dostupni na svim najbitnijim mobilnim i desktop platformama.

Bellator MMA & Glory: Dynamite 1

Liam McGeary vs. Tito Ortiz - borba za naslov Bellator prvaka u poluteškoj kategoriji

polufinale turnira u poluteškoj kategoriji

Saulo Cavalari vs. Zack Mwekassa - borba za naslov Glory prvaka u poluteškoj kategoriji
Josh Thomson vs. Mike Bronzoulis - MMA   
Paul Daley vs. Fernando Gonzalez - kick boks   
Keri Anne Taylor-Melendez vs. Hadley Griffith - kick boks

polufinala MMA turnira u poluteškoj kategoriji:

Emanuel Newton vs. Phil Davis
Muhammed Lawal vs. Linton Vassell

Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala