Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.9.
Večeras izdvajamo novu sezonu Big Brothera, a za one koji ga ne vole tu su nekoliko serija i filmova (Rocky Balboa, Čovjek od čelika)

TV Preporuke dana – Petak 4.9.

Početak rujna na RTL donosi nove projekte od kojih je prvi nova sezona popularnog reality showa Big Brother koji se nakon nekoliko godina vraća u velikom stilu! Večeras od 21 sat na RTL-u uz nezaobilazne voditelje Antonije Blaće i Skyja Wikluha pogledajte tko su novi natjecatelji koji će se boriti za novčanu nagradu od 700 tisuća kuna! Kuća je treći put smještena izvan granica Hrvatske (Beograd), a očekuju nas stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Ukoliko niste fan ovog reality showa ili realityja općenito, pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova.

SERIJE

Zakon i red: Odjel za žrtve, 14. sezona, epizoda 3/24, HTV2 u 22:25 sati
Mladu autoricu iznimno popularnog sadomazohističkog romana siluje poznati televizijski voditelj, a detektivi se nađu u velikom problemu jer ne znaju kako dokazati da je stvarno riječ o zločinu.

Most, 2. sezona, epizode 6, 7 i 8/10, HTV1 u 22:45 sati
Martin je u bolnici sa svojim sinom Nikolajem koji se iznenada razbolio. Saga odlazi u bolnicu priopćiti novosti o slučaju, ali primjećuje da je u bolnici nešto sumnjivo. Istraga postaje opsežnija jer je još jedan slučaj trovanja povezan s Martinovim i Saginim slučajem.

FILMOVI

Vjenčanje, HTV2 u 20:05 sati
Sam nagovori bivšega najboljeg prijatelja da zajedno provedu vikend i obnove prijateljstvo na otmjenom imanju blizu mora u vlasništvu poznatog redatelja. Uskoro postane jasno da je Sam potajno zaluđen redateljevom zaručnicom Zoe...

Rocky Balboa, HTV1 u 20:35 sati
Redatelj, scenarist i glavni glumac Sylvester Stallone donosi nam još jedno poglavlje iz života boksačkog šampiona, Rockyja Balboe. Rocky je objesio boksačke rukavice i provodi vrijeme u svom restoranu, ali kad vidi simulaciju borbe između njega i trenutnog šampiona on ponovo osjeti želju za borbom.

Čovjek od čelika, Nova TV u 21:15 sati
Zack Snyder predstavlja Čovjeka od čelika! Uloga Supermana povjerena je mladom Henryu Cavillu, a čitava ekipa pršti od zvučnih imena. Okosnicu priče znaju apsolutno svi, a jednako tako i iščekuju novo uprizorenje omiljenog superjunaka.i svakodnevicom suvremene poslovne žene, koja istodobno mora spretno voditi tri "karijere".

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala