Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 24.8.
Večeras smo za vas izabrali 3 serije i 3 nagrađivana, visoko ocjenjena filma

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 24.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak, 24.8.

SERIJE

Tragovi zločina, 2. sezona, epizoda 5/13, DomaTV u 21:35 sati
Najnoviji slučaj Carrie i Ala – ubojstvo afganistanskog vozača taksija – mogao bi postati pitanje državne sigurnosti kad se otkrije da je žrtva bila vladin doušnik.

Obiteljsko breme, 1. sezona, epizoda 8/10, HTV1 u 21:40 sati
Braća i sestra moraju spriječiti susjedu koja ima namjeru prodati imanje Mikaelu Rosénu. Lasse odlazi u Helsinki kako bi platio Timovu šutnju, ali upada u sve veće probleme.

Završni udarac, 7. sezona, epizoda 4/21, HTV2 u 22:25 sati
Ekipa traži nestalog dječaka koji je boravio u ljetnom kampu u kojem radi sin poručnika Taoa. Unutrašnji nadzor Odjela se nastavlja.

FILMOVI

Epizoda u životu berača željeza, HTV3 u 20 sati
Film je bio prikazan na Berlinskom festivalu na kojem je osvojio dva Srebrna medvjeda, za film i za glavnu mušku ulogu, Nazif Mujić, te nagradu Ekumenskog žirija.

Žena u crnom, HTV1 u 23:15 sati
Arthur Kipps je odvjetnik kojem je umrla žena a njegova tuga mu stavlja posao u drugi plan. Uskoro će se uputiti u osamljeno seoce ne bi li tamo riješio poslove pokojnog klijenta. Ubrzo po dolasku postane mu jasno da mještani kriju neobičnu tajnu. Doznajte da je kuća koja je pripadala pokojniku ukleta...

Krvavi dijamant, Nova TV u 23:35 sati
U razdoblju kaosa i građanskog rata koji je 1990-ih zahvatio Sijera Leone, Danny Archer (Leonardo DiCaprio), bivši plaćenik iz Zimbabvea i Solomon Vandy (Djimon Hounsou), ribar iz naroda Mende udružuju se kako bi ostvarili svoje ciljeve. Obojica su Afrikanci, ali njihovi životi i okolnosti u kojima žive potpuno su različite sve dok im se sudbine ne isprepletu u zajedničkoj potrazi za rijetkim ružičastim dijamantom, kamenom koji može promijeniti njegove živote.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala