Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 21.8.
Večeras izdvajamo hrvatski film 'Libertas', ljubavnu komediju 'Vjenčanje iz vedra neba', četvrtog Rockyja i akcijsku dramu 'Lovina'

TV Preporuke dana - Petak 21.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 21.8.

SERIJE

Navy CIS, 2. sezona, 18. epizoda, Doma TV u 20:40h
Niža časnica koja se tek vratila na posao pronađena je mrtva iza scene na bikini-natjecanju. Tim Navy CIS otkriva kako je moguće da je imala vrebatelja.

Zločinci u odijelima, 4. sezona, 10. epizoda, HTV 2 u 21:55h
Peter i Neal sudjeluju na FBI-evoj konferenciji gdje netko pokuša ukrasti vrlo vrijednu obrambenu tehnologiju. No ubrzo otkriju da lopov, zapravo, planira oteti tvorca tehnologije. Nakon što Peter sazna da je pravi Sam mrtav, DNK test otkrije kako je čovjek za kojeg su mislili da je Sam u biti Nealov otac.

Most, 1. sezona, 6. epizoda, HTV 1 u 22:35h
U Kopenhagenu su se uzburkale strasti nakon što je skupina policajaca koja je nasmrt pretukla jednog useljenika oslobođena na sudu. Jedan od optuženih policajaca otet je iz svog doma. Brat ubijenog useljenika pronađe ga vezanog u svom podrumu. Hoće li oprostiti ili se osvetiti? Ubojica ovaj put skreće pozornost na četvrtu istinu: neuspjeh integracijske politike. Prvi put Saga komunicira s ubojicom.

FILMOVI

Libertas, HTV 3 u 20h
Film redatelja Veljka Bulajića bavi se životom i djelom Marina Držića, velikog hrvatskog pisca koji je neumorno pisao o društvenim vrlinama i manama svog vremena. Prateći politička previranja u rodnom Dubrovniku i Italiji u 16. stoljeću, Marin Držić je stvorio komediografski opus koji je ostao svjež i aktualan do današnjih dana. Sve počinje izvedbom komedije Dundo Maroje ispred Kneževa dvora, na kojoj će se okupiti plemstvo, veleposlanici i sam Knez. No sama izvedba razljutit će nazočne i tu će početi problemi Marinove kazališne družine...

Vjenčanje iz vedra neba, HTV 2 u 20:10h
Organizatorica vjenčanja Mary Fiore (J. Lopez) radoholičarka je i najbolja u svom poslu u cijeloj Kaliforniji. Privatno je usamljena i oporavlja se od neuspješne veze. Jednog dana na ulici doživi nezgodu, a u pomoć joj priskoči mladi naočiti liječnik dr. Steve Edison (M. McConaughey). Mary je na prvi pogled očarana i zna da je to muškarac iz njezinih snova, a čini se da se i on osjeća slično. Nakon što zajedno provedu romantičnu večer, Mary otkriva poraznu činjenicu da je Steve već zaručen. Da stvari budu gore, njegova je zaručnica Fran (B. Wilson-Sampras), trenutačno najvažnija Maryna klijentica koja želi glamurozno vjenčanje.

Rocky 4, HTV 1 u 20:35h
Rocky Balboa (Sylvester Stallone) prati svog prijatelja Apolla Creeda (Carl Weathers) na borbu u kojoj će se Creed susresti s ruskim borcem Ivanom Dragom (Dolph Lundgren), poznatijim kao „Sibirski express". Savršeno spreman, u iznimnoj kondiciji, Drago djeluje nepobjedivo i nemilosrdno, što će nažalost biti kobno za Creeda. No ne samo da Apollo gubi meč nego i bitku za život. Balboa okrivljuje sebe za smrt prijatelja jer nije prekinuo borbu u pravom trenutku i izaziva Dragu na meč. Uz pomoć bivšeg Creedova menadžera (Tony Burton), Rocky odlazi u Moskvu, odlučan osvetiti smrt svog prijatelja u spektaklu pred neprijateljsko raspoloženom ruskom publikom.

Lovina, RTL u 21:55h
U šumama Silver Fallsa profesionalni ubojica Aaron Hallam brutalno ubija četvero lovaca na jelene. FBI se za pomoć obraća L.T. Bonhamu – jedinom čovjeku koji bi ga mogao zaustaviti. Bonham je cijeli život proveo trenirajući specijalce da postanu vješti ubojice. Sada, napokon u mirovini, želi zaboraviti taj dio života te odbija posao. No kad saznaje da su nedavna umorstva djela čovjeka kojeg je sam podučavao, osjeća se pozvanim zaustaviti ga.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala