Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi redatelj '50 nijansi sive'
Nakon kreativnih razmirica između Sam Taylor-Johnson i E.L. James, producenti su odlučili naći novog redatelja

Novi redatelj '50 nijansi sive'

Foto: PR Photos

Film Pedeset nijansi mračniji će uskoro dobiti novog redatelja, a najizgledniji kandidat za taj zadatak trenutno je James Foley. Čak bi navodno mogao režirati i posljednji nastavak trilogije autorice E.L. James Pedeset nijansi slobodniji, no još je prerano za bilo kakve definitivne odluke.

Scenarije za nadolazeće filmove je napisao Niall Leonard, novelist i scenarist, koji je ujedno i suprug autorice svjetski popularne erotske trilogije. Dakota Johnson će se vratiti u ulogu Anastasije Steele, a Jamie Dornan reprizira svoju ulogu Christiana Greya.

Pregovori oko preuzimanja redateljske palice zapravo još nisu ni krenuli no Deadline prenosi kako bi studio uskoro trebao zamijeniti originalnu redateljicu Sam Taylor-Johnson sa Foleyem. Taylor-Johnson je režirala prvi film no odlučila je napustiti franšizu nakon kreativnih razmirica između nje i autorice James.

James Foley ima dosta filmskog iskustva i poznat je po tome da uspije iz glumaca izvući snažne izvedbe, što dokazuje jedna od prvih uloga Marka Wahlberga u filmu Strah. Uz taj, režirao je još mnogobrojne filmove među kojima su Izbliza, Glengarry Glen Rose i Savršeni stranac. Nije mu strana niti režija serija te je radio na više epizoda popularne serije Kuća od karata te serijama Hanibal i Wayward Pines.

Pedeset nijansi sive, koji je svjetlo dana ugledao ove godine na Valentinovo, a čiji je budžet iznosio 40 milijuna, zaradio je 569 milijuna dolara diljem svijeta. Nastavak se u kinima očekuje 10. veljače 2017. godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala