Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U utorak na HTV-u premijera filma Zapamtite Vukovar Fadila Hadžića
"Iza ekrana" ima gledanost od 11%, a "share" je čak 29%!

U utorak na HTV-u premijera filma "Zapamtite Vukovar" Fadila Hadžića

U današnjoj emisiji "Iza ekrana" (HTV 1, 17.55) kao glavna novost iz programa za sljedeći tjedan najavljen je film o vukovarskoj tragediji "Zapamtite Vukovar" Fadila Hadžića.

Bit će prikazan u udarnom terminu, iza "Dnevnika", u utorak, 18. studenog, na 17. obljetnicu stradanja (tijekom dana vidjet ćemo i dokumentarac te misu s memorijalnog groblja).

Urednik Dražen Siriščević nakon najave je rekao kako ne može sakriti ponos što će se film emitirati na HTV-u prije prikazivanja u kinima! Pa tko će uopće ići u kino nakon ovog?

Imali smo priliku čuti prilično podrobno pojašnjenje o tome kako se mjeri gledanost emisija na svim televizijama. 660 kućanstava u Hrvatskoj ima uređaj koji bilježi svako mijenjanje TV programa, a rezultate "peoplemetra" obrađuje agencija AGB Nielsen. Emisije HTV-a nerijetko su sve u 10 najgledanijih emisija, pogotovo "Dnevnik", "Vrijeme" i "Sport".

"Share" je udio u gledanosti od svih koji su taj tren ispred malih ekrana. "Dobro jutro Hrvatska" zbog jutarnjeg termina ima "opću" gledanost od 4,29%, no share je čak 58,96%" Emisija "Iza ekrana" ima gledanost od 11%, a share je čak 29%!

Evo što nam još zanimljivog nudi HTV sljedećih dana: subotnji "Ples sa zvijezdama" donosi tango i jive, a na HTV 1 nakon plesa, od 22 sata stiže premijerna, prva epizoda nove domaće krimi serije "Mamutica".

Gost u emisiji "Nedjeljom u 2" je Damir Kajin, a u srijedu ćemo vidjeti kako Goran Milić na Dan grada Moskve gleda boks meč na trgu, umjesto vojnih parada!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala