Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na HTV-u kreće Dr. House, Drugi format, nova emisija o filmu
U ponedjeljak i: "Najslabija karika", "Veliki odmor", "Uzmi ili ostavi"...

Na HTV-u kreće "Dr. House", "Drugi format", nova emisija o filmu

Današnji "Iza ekrana" Melite Hrengek donio je puno lijepih vijesti i konačno puno noviteta na HTV-u!

U ponedjeljak, od 15.35 na 1. programu HTV-a bit će emitiran 100. "Direkt". Najavljen je iskorak u druge krajeve Hrvatske jer sve dosadašnje emisije snimane su u Zagrebu. Počela je suradnja HTV-a sa njemačkim ZDF-om, koji radi dokumentarac o djeci iz Posavine koja su oboljela od raka.

Novinar Siniša Kovačić najavio je neke trilere za sljedeći tjedan, ali i novu, 4. sezonu popularne serije "Dr. House", koja kreće (ne na RTL-u) u ponedjeljak, na HRT2, od 21.45!

Dean Šoša najavio je novu emisiju o filmu, koja bi trebala biti "različita od svih dosadašnjih" (jao), bit će problemskog karaktera, vezana uz jednu važnu temu, razgovor voditelja s dva gosta u studiju. Kreće u petak, 24.10. na HTV 2 od 18.35 sati. U istom terminu svaki drugi tjedan izmjenjivat će se sa emisijom "Drugi red partera" koja počinje tjedan ranije, 17.10!

U "Nedjeljom u 2" gost Aleksandra Stankovića je Igor Štimac.

U ponedjeljak, 6.10. počinje 2. sezona "Velikog odmora", i to u novom terminu od 19.25 na Drugom programu.

Od ponedjeljka, na HTV 1 u 17.45 počinje nova sezona kviza "Najslabija karika". Šteta što zbog tog anganžmana Danijela Trbović nema vremena voditi druge emisije, posebno uživo, no nadoknadit će nam to uskoro, u "Plesu sa zvijezdama".

Nova "Latinca" u ponedjeljak (HTV1) je na temu fašizma.

TV igra "Uzmi ili ostavi" s novim voditeljem Duškom Modrinićem kreće od ponedjeljka i ide i utorkom i srijedom, na HTV 2, od 20 sati!

U "Garaži" u ponedjeljak (HTV 2, 22.35) sviraju JINX, a u četvrtak od 23.50 MIROSLAV EVAČIĆ & ČARDAŠ BLUES BAND

Kulturnjački "Drugi format" kreće od utorka, 7.10. ne oko ponoći, već od 18.35, na HTV2. Nažalost, čini se da je prerano, za kulturnjačke emisije bolje bi bilo da idu u "noćna ptica" terminu" - za ovaj termin je ponedjeljkom rezervirana emisija "Na rubu znanosti", srijedom znanstveni forum "Scientia croatica", četvrtkom nova emisija o književnosti "Tekstura" (nije najavljeno u ovoj emisiji), dok je za petak, u TV programu napisano: "Nemoguća (e)misija"!

Od srijede, 8.10. u 21.15 na HTV1 (nažalost) kreće nova, 4. sezona "Lude kuće".

Još nema informacija kad će krenuti i najfriškije emisije koje su pobijedile na natječaju za vanjsku produkciju, nadajmo se da ćemo to doznati za tjedan dana. Pa neće valjda puna "jesenska shema" HTV-a početi tek krajem - listopada?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala