Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Minecraft' dobio novog redatelja
Rob McElhenney, zvijezda serije 'Uvijek je sunčano u Philadelphiji', trebao bi preuzeti redateljsku palicu filma 'Minecraft'

'Minecraft' dobio novog redatelja

Rob McElhenney je hollywoodski uspjeh pronašao zahvaljujući svojoj ulozi tvorca, producenta, scenarista i glumca u seriji Uvijek je sunčano u Philadelphiji no otkako se serija pojavila 2005. godine, osim toga nije radio skoro ništa drugo. No čini se kako će se to uvelike promjeniti jer će McElhenney navodno preuzeti redateljsku palicu nadolazećeg filma Minecraft.

McElhenney do sada još nije imao priliku režirati igrani film te se njegovo općenito iskustvo režiranja svodi na nekoliko ranih epizoda Uvijek je sunčano u Philadelphiji. On je zapravo već drugi filmaš koji se prima režije Minecrafta. Originalno ga je trebao režirati Shawn Levy (Noć u muzeju 1, 2, 3) no on je od projekta odustao radi kreativnih nesuglasica sa Mojangom, tvorcima popularne video igre.

U ovom trenu nije posve jasno zašto bi Mojang i Warner Bros. odabrali nekoga sa tako slabim iskustvom da režira Minecraft film no Deadline prenosi priču kao da je McElhenney čovjek koji zna kako se stvari rade. Odlučan prestati sa hodanjem po audicijama stvorio je Uvijek je sunčano u Philadelphiji. Uložio je maksimalno truda oko prodaje svog novog filma Figment, koji će režirati te potpisuje scenarij da su u Legendary Pictures ostali zadivljeni i odmah postogli dogovor.

Kako trenutno stvari stoje Minecraft je i dalje veliki misterij. Shawn Levy je rekao kako je imao ideju da film napravi u stilu Gooniesa no u Mojangu su odbili njegovu ideju tako da nemamo ni najmanje ideje kako bi film mogao izgledati. Sudeći po naravi video igre koja je "sandbox" stila i dopušta igračima da grade kompleksne strukture od pikseliziranih blokova, nije posve jasno kakva bi mogla biti radnja filma. Dok se Warner Bros. ne oglasi sa nekim detaljima, ostaje nam samo nagađati.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    mario mario @ 22.7.2015. 11:53

    Ne meni nije baš jasno kako bi  Minecraft film trebao izgledati, možda nešto kao Lego movie, random priča u Minecraft svijetu?  Ali ipak to je Mac, napravio je ocular patdown i zaključio da može odraditi posao.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala