Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve očitije da je Rina trudna
Sabina i Valerija izuzetno su naporne i dosadne!

Sve očitije da je Rina trudna

Stanari "Big brother" kuće dobili su novi tjedni zadatak na koji su odabrali kladiti se  maksimalnih 70%. Riječ je o filmskoj čaroliji, "Matrix ping pongu"! Sedam stanara izvršavat će zadatak kao ljudi u crnom, svatko ima svoju ulogu. Svakog igrača ping ponga glumi dvoje stanara, jedan tijelom i rukama, drugi upravlja (lažnim) nogama, jedan upravlja lopticom na štapu, jedan je koordinator.

Marko je bio oduševljen, očito će on biti taj koji će koordinirati, a u dva inserta s vježbanja nije baš bilo jasno hoće li baš svi stanari biti uključeni u ovaj zadatak i kako će točno izgledati izvršenje.

Od svih stanara večeras je najogovaranija bila Sabina. Po Elizabeti - bezlična je, a za nju, u paketu s Valerijom rekla je da su izuzetno naporne i dosadne! Elizabeta je Saši objašnjavala da ne može vjerovati da netko tako mlad može biti mrtvo puhalo, "mila gera", bez životne energije i radosti! U dijelu ocjena pridružila joj se i Rina.

Uz to što je Rina naučila prati suđe (Marko ju je uputio da ipak treba staviti deterdženta) vidjeli smo i njenu rijetku pobunu protiv svog Ivana M. Nakon što je sa Sabinom i Valerijom pjevao narodnjake i začudo znao riječi, Rina je demonstrativno otišla od njega na njegovo pjevanje pjesme "Da te mogu pismom zvati"!

Stanari sad otvoreno sumnjaju da je Rina trudna jer jede sve što stigne, iako to ona opravdava produljenim PMS-om. Ivan je išao s njom u šoping i vjerojatno ju je naučio kako treba provući karticu, no prije ju je na njene neuspjehe podsjetio da je - plavuša!

Na poseban dnevni zadatak, gdje su stanari trebali reći tko ih je od u kući najviše razveselio i povrijedio, najemotivnije je reagirala Monika. Povrijedila ju je jedna osoba, za koju nije mislila da bi je nominirala. Ne zna se na koga je mislila (nominirali su je Sabina, Ornela, Ivan L. i Elizabeta). Najljepša joj je stvar kad joj je Marko rekao da kad izađu van ne želi ni saznati kako je bez nje!

Elizabeta je oprostila svima koji su je povrijedili i istovremeno se ispričala svima koje je ona povrijedila. Valeriju je razveselila Sabina jer ima slične osjećaje kao ona, a Sabinu je razveselilo što su je svi lijepo dočekali po ulasku, a razočarao ju je Marko svojim ogovaranjem.

Rini je najgori bio izlazak iz kuće jer se zaljubila u Ivana, a najveseliji joj je bio povratak u kuću.

Očito bi nakon ovog tjedna Rina i dalje trebala ostati u ulozi sluškinje jer je procvjetala. Luda ljubav za Ivana M. čini je sve simpatičnijom, što bi rijetko tko prognnozirao na početku "obrađivanja žutokljunca"!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala