Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 18.6.
Večeras smo izabrali serije "Gradić na obali mora", zadnju epizodu "Djece ljubavi", emisiju "Provjereno" i tri filma

TV Preporuke dana – Četvrtak 18.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 18.6.

SERIJE / EMISIJE

Gradić na obali mora, 1. sezona, epizoda 7/12, HTV2 u 20:05 sati
Razvod Westenovih jako teško pada kćeri Allison koja sve više vremena provodi na svom poslu kako se ne bi morala nositi sa situacijom. Kriminalac kojeg je Olivia davno poslala u zatvor se vraća u grad započeti novi život.

Djeca ljubavi, 1. sezona, epizoda 8/8, HTV1 u 20:50 sati
U posljednjoj epizodi donose se važe odluke. Patricia čeka svog zaručnika jer treba uskoro roditi, a on nikako da stigne pa Marta i Viv još više sumnjaju da on ne postoji. Johnny je u bijegu. Annie je bijesna jer je McNaughton posvojio njezino dijete, a Joan i Phillip su prikupili mnogo dokaza za tužbu, no suđenje bi moglo trajati godinama pa Annie pribjegne drastičnim mjerama.

Provjereno, Nova TV u 22:15 sati
Ekipa Provjerenog što je sa situacijama kad država obrtnicima duguje novac, a on nikako da bude isplaćen, štoviše prijeti vam i ovrha. Kako i kada se smije brati smilje, također ćemo saznati večeras. Donosimo i šokantan eksperiment o tome koliko je djece odlučilo otići iz parka s nepoznatim muškarcem i njegovim psom. Nakon prošlotjednog priloga javio se dobrotvor koji želi pokloniti deset besplatnih legalizacija!

FILMOVI

Hanussen, HTV3 u 20 sati
Film o Austrijancu koji može vidjeti budućnost je bio nominiran za Oskara za najbolji strani film (pobijedio je danski kandidat Pelle erobreren) i za Zlatnu palmu u Cannesu.

Novi identitet, HTV2 u 22:10 sati
Američka drama o profesionalnom golferu koji lažira svoju smrt kako bi pobjegao od svog promašenog života. Unatoč velikim glumcima poput Colina Firtha i Emily Blunt, film je dobio dosta loše kritike.

Ucjena, Nova TV u 23:40 sati
Skupina kriminalaca koju predvodi policajac Jimmy Shaker (G. Sinise) otme Seana Mullena (B. Nolte), sina milijunaša Toma Mullena (M. Gibson), predsjednika zrakoplovne tvrtke Endeavor Airlines. Traže otkupninu od dva milijuna dolara...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala