Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svjetska elita od sutra u Dubrovniku!
Najveća imena televizijske industrije od sutra će biti na jednom mjestu - NEM 2015 u Dubrovniku

Svjetska elita od sutra u Dubrovniku!

Treće izdanje New Europe Marketa, na kojemu će se okupiti medijska elita iz cijelog svijeta, počinje sutra u hotelu Dubrovnik Palace. Tijekom tri dana održat će se 10 panela o najnovijim i najbitnijm trendovima u televizijskoj industriji, poslovni market na kojemu će se predstaviti najveće svjetske tvrtke te mnogobrojne prilike za networking.

Tako će u sklopu ovogodišnjeg NEM-a 2015, zahvaljujući regionalnoj internetskoj televiziji Pickbox, po prvi puta Hrvatsku posjetiti televizijska zvijezda Tim Daly. Zvijeda CBS-ovog hita Državna tajnica će tijekom svog posjeta na NEM-ovoj pozornici porazgovarati s Antonijom Mandić, te će se sudionicima pridružiti na večernjim događanjima i Pickboxovom partyju.

NEM 2015 posjetit će i krema televizijske i filmske produkcije koju će predstaviti Aaron Heslehurst, NEM-ov prezenter. Naime, na panelu Spoj iz ko-produkcijskog raja sudjelovat će Tom Fontana, autor serija Oz i Obitelj Borgia, Bonita Pietila, producentica najdugovječnije animirane serije Simpsoni, Nigel McCrery, autor kultne BBC-jeve serije Nijemi svjedok i Peter Nadermann, producent originalne švedske Milenijske trilogije za kojom je poludio cijeli svijet.

Na NEM-u će se održati i brojni drugi paneli, tijekom kojih će uvaženi panelisti iz cijelog svijeta raspravljati o širokom rasponu tema, od utjecaja ekonomske krize na Free-to-air kanale, najpopularnijim televizijskim formatima i trendovima, do posljedica pokretanja sve više digitalnih platformi na tržištu.

NEM 2015 podržat će Eutelsat, neupitni div satelitskog tržišta, koji po treći puta dijamantnim sponzorstvom ukazuje na bitnost ovog događaja za regiju Središnje i Istočne Europe, kao i uvažene svjetske tvrtke Nielsen Audience Measurement, Hrvatski Telekom, MTG, Deutsche Welle, Fox International Channels i Pickbox.

NEM 2015 se zahvaljuje na podršci i svojim medijskim pokroviteljima, Novoj TV, The Hollywood Reporteru, C21-u, Varietyju, Broadband TV Newsu, TV Mas Magazinu, N1 televiziji, Jutarnjem Listu, T-Portalu, RTVFBiH.-u, Blicu, Dnevnom Listu, CeeTV-ju, Formatbizu, TBI Visionu, Telegramu, Rolling Stonieu, Prensario Internacionalu, Avertiseru Serbia, Marketing Mreži, Novoj Makedoniji, MTV-u i Port Networku.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala