Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.6.
Nova sezona emisije "Ljubav je na selu", napeto finale "Masterchefa" i tri odlična filma čekaju vas večeras

TV Preporuke dana – Petak 5.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 5.6.

SERIJE / EMISIJE

Ljubav je na selu, 6. sezona, epizoda 1, RTL u 21:10 sati
Zabavna emisija iza sebe ima već pet uspješnih sezona pa je došlo vrijeme i za šestu. U večerašnjoj emisiji upoznat ćemo nove kandidate koji su u potrazi za ženom svog života nakon čega će se zainteresirani moći prijaviti za emisiju i odabranog kandidata.

Masterchef, Nova TV u 21:20 sati
Večeras nemojte nikako propustiti Masterchef jer ćemo večeras saznati tko će osvojiti 100 tisuća kuna i ponijeti kući MasterChef pehar! Od 1700 prijavljenih, u finalu ih je samo troje. Tko će izaći kao pobjednik?

Taoci, 1. sezona, epizoda 8/10, HTV1 u 21:35 sati
Alex i Guy traže odbjegle u obližnjoj šumi. Adam uspije uhvatiti Assafa, a Yonatana udari auto. Noa otkrije da je Giyora povezan s otmičarima...

FILMOVI

Profesionalac, HTV1 u 20 sati
Bivši elitni agent Luke Wright ( Jason Statham) je u dvostrukoj misiji: mora spasiti kinesku djevojčicu koja zna kombinaciju sefa, a zatim iskoristiti tu kombinaciju i nadmudriti protivnike: rusku mafiju, korumpirane političare i Trijade.

Nevolje u raju, RTL u 22:30 sati
Scenarij za ovu simpatičnu romantičnu komediju napisali su dugogodišnji suradnici Jon Favreau i Vince Vaughn, dok se u glavnim ulogama pojavljuju neke od najvećih hollywoodskih zvijezda kao što su Jason Bateman, Faizon Love i Kristen Bell.

Smrtonosno oružje 2, Nova TV u 23:05 sati
Nakon što je prvi dio Smrtonosnog oružja poharao blagajne kino dvorana diljem svijeta te pridobio mnoštvo obožavatelja čak i među uglednim, ozbiljnim kritičarima, bilo je samo pitanje dana kada će svjetlo dana ugledati i njegov nastavak. Smrtonosno oružje 2 formulu prethodnika razradilo je do savršenstva te udarilo temelje za daljnje nastavke jednog od najuspješnijih i najkvalitetnijih akcijskih serijala svih vremena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala