Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James Wan će režirati Aquamana
Impresivnoj listi redatelja i glumaca uključenih u projekt "Aquaman" priključeno još jedno zvjezdano ime Hollywooda

James Wan će režirati "Aquamana"

Aquaman je dobio svoga redatelja. Potvrđujući glasine koje su kružile posljednjih mjeseci Warner Bros. je konačno popisao ugovor za redateljsko mjesto s Jamesom Wanom. 

Tako je impresivnoj listi redatelja i glumaca koji su uključeni u stvaranje DC-jevog svemira superjunaka priključeno još jedno zvjezdano ime Hollywooda. James Wan je oduševio svojim posljednjim filmom Brzi i žestoki 7, s kojim je pomeo ovogodišnje kino blagajne. Ništa manje nije ni iznenadio uratkom Prizivanje iz 2013. godine, filmom koji je izrodio cijeli niz horor nastavaka. Prizivanje 2 se trenutačno nalazi u postprodukciji, dok je spin-off Anabelle odlično kotirao u kinima prošle godine. 

O samome "Aquamanu", osim nekoliko informacija, još uvijek se ne zna mnogo. No, film je na rasporedu tek 2018. godine, a točan datum premijere još nije određen. 

Naslovnu ulogu filma preuzet će Jason Momoa, poznat po svojoj ulozi Kala Droga u kultnoj i najpopularnijoj seriji današnjice Igra prijestolja. U filmu "Aquaman" zasjest će na prijestolje Atlantide, a Momoa će sa svojim likom debitirati u filmu Batman v Superman, koji izlazi u kinima iduće godine. 

James Wan će režirati film prema scenariju kojeg priprema Kurt Johnstad (300, 300: Uspon carstva). 

U najavi za novog redatelja glasnogovornik Warner Brosa je izjavio - Aquaman će biti glavna okosnica za nas, a Jamesov filmski raspon pokazuje kako je spreman preuzeti raznolike projekte, te će sa sobom donijeti izvanrednu kreativnost i jedinstveni talent.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala